![]() |
שכיבות שמיכה על האגרופים<
מישהו יכול להביא לי פה הסבר למה זה עוזר שכיבות שמיכה על האגרופים ומדריך איך לעשות את זה נכון וכמה לעשות כל יום?:sbb4:
|
זה נותן קצת יותר טווח תנועה
מחזק קצת את האצבעות ומקשה את העור שעל האצבעות ההבדל בין שכיבות שמיכה רגילות/אגרופים הוא קטן |
שכיבות שמיכה על אגרופה נותנים פחות יציבה ולכן יותר קשים. הם גם מורידים לחץ משורש כף היד.
ההבדל אבל הוא לא כזה חשוב, יותר חשוב שתעשה מה שנוח. |
עזוב משקל גוף תילך למכון כושר תאכל הרבה אחרי שנה גג
תראה כמו ילד וחצי בגילך. |
זה מחשל והטווח תנועה גדול יותר (לא משמעותי)
|
אתה הופך לסופרמן
|
אתה הופך להיות וולברין!
חח סתם,אמרו פה כמה דברים נכונים. |
יענו אני צריך הסבר. צריך לעשות את זה על שתי אצבעות מסויימות? וכמה כל יום לעשות?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
רוצה באמת משהוא טוב תעשה שכיבות שמיכה אם יד צורה l הכוונה.. | <<<<אמה אמה>>> | _ <<<יד יד >>> _ מקווה שהבנתה.. ומקווה תצלח כ זה כואב בצורה מטורפת.. מחזק לך את חזה כתפיים ומיוחד את אמה ומפרק הידשזה מאוד חשוב |
זה בעיקר מחשול פסיכולוגי כי זה פשוט מעמיס על האצבעות.
אבל מעבר לזה , זה לא עושה כלום רק שתדע. |
דבר ראשון, זה לא מעמיס על האצבעות. הדבר היחיד שזה מעמיס עליו זה העור שלך על ה-knuckles. ואם תעשה יותר מדי יהיו לך צלקות.
יש קורסים בצבא שמורידים חיילים למצב 2 על אגרופים עד שיורד להם דם. חישול פסיכולוגי? לא נראה לי. סה"כ העור שלך שם יהרס(מצולק ועבה), העצבים יפגעו, ולכן יהיה לך יותר קל לעשות את זה בפעם הבאה. |
אז לעשות את זה או לא? לא הבנתי
|
למתאגרף המבין קוראים לזה שכיבות שמיכה יהלום כי אתה יוצר צורה בין הכפות ידיים והאמות כמו יהלום
וזה נותן בעיקר דגש על כתפיים וחזה פנימי |
ציטוט:
יהלום זה בכלל עם ידיים צמודת, אגרופים זה ברוחב הכתפיים. |
ציטוט:
וביננו- חסר טעם ופואנטה. אם רוצים לחשל מנטאלית יש המון דרכים אחרות שלא מצלקות ומגבילות אותך אחר כך לשבועיים (כל דבר שעושים עם היד זה נפתח מחדש) |
מנסיון של אחד שעשה הרבה שכיבות סמיכה על אגרופים (לא בצבא אבל p:), סתם חרטא, תצטרך אחר כך למרוח קרמים איזה חודשיים עד שהעור שלך יפסיק לשנות צבעים :s
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ