![]() |
שאלה|שיפצור אימון הרגליים שלי
אהלן חבר'ה!
אני עובד כבר חודש וחצי-חודשיים בערך עם תוכנית ab גודל מעולה בתוכנית! עכשיו האימון רגליים די מאוס כבר: סקוואט-4x6-8 לג פרס-4x10 פשיטה-3x8-10 אני רוצה לשדרג את התוכנית,יש לציין שיש לנו המון ציוד רגליים במכון:כלוב,סמית',האק סקוואט,לג פרס,מכונה ללחיצה רגליים,פשיטה,כפיפה,המכשיר להמאסטרינג שמעלים את העקב לישבן |
לפי דעתי צעדים זה התרגיל השני בחשיבותו אחרי סקוואט תוסיף אותו!
איך אתה לא מאמן תאומים? מה עם כפיפת רגליים? תכנית רגליים בלי כפיפה רגליים עלולה להוביל לבעיות. |
ציטוט:
לפי מה שאני יודע אם יש עבודה בלג פרס אין ממש צורך בכפיפה,ההאמסטרינג עובד יופי בלגפרס |
תחליף לג פרס בהאק סקוואט
תוסיף רסט פאוז מידי פעם יהיה לך כיףך :) |
רסט פאוז :o?
|
לאנג'ים??
|
השאלה היא האם מיצית את האימון הזה מנטאלית או שפשוט אתה לא מרגיש גירוי בשריר. בכל מקרה למה לא להמשיך באותה מתכונת עם גיוונים כמו סופר סטים או דרופ סטים כי הרי אחרי זו תוכנית שאתה מבצע אותה רק חודש וחצי...משנים תוכנית כל כמה חודשים, לא?
|
לא משנה את התוכנית,אלא רק את הגירוי לרגליים
|
תעשה לאנג'ים (מכרעיים) במקום הלג פרס.
|
צעדים = לאנג'ים....
ואני עדיין מאמין גדול בכפיפת רגליים שמעתי יותר מפעם אחת על בעיות רפואיות שנוצרו כתוצאה מפיגור ההמסטרינג אחרי ה-4 ראשי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ההמסטרינג שלי באיחור קל וחלש יותר מהארבע ראשי
אפשר לדעת מה קורה במידה כזאת"? |
אני מדבר על פיגור גדול פיגור קטן לא אמור להיות בעיה.
אני אתן לך דוגמא חבר שלי כמה חודשים החליט שהוא מחפף בכפיפת רגליים החלו להיות לו כאבים בברכים הלך לרופא אמר לו שיש חוסר איזון בעיצוב הרגל או משהו כזה, קיצר השריר הארבע-שריר לחץ יותר מדי על הברך ביחס לאמסטרינג. יצא בסדר בסוף אבל חבל שסתם יקרה לכם. |
ציטוט:
|
קודם כלל הייתי מציע לך להוסיף תרגיל אשר עובד על האמסטרינג כגון:כפיפת ברכיים דדליפט רומני
בנוסף אתה חייב להוסיף עבודה על התאומים |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ