![]() |
שאלה|קורס מדריכי חדר כושר-וינגייט
מאיזה גיל ניתן ללמוד? ומה המחיר למי שיודע
|
גם בנוגע לאוניברסיטת ת"א-שיאים אשמח למידע
|
אז ככה..
קיבלתי משהו מהמדריך שלי אני רציתי להתחיל ללמוד השנה אבל יהיה לי לחוץ וגם לא יקבלו אותי בגלל הגיל (14.5) אז אני אתחיל משנה הבאה שאני יהיה 15.5 ואני מקווה שיקבלו אותי. פרטים : לפי מה שאני זוכר אפשר להתחיל ללמוד מגיל 16. הקורס הוא של 10 שבועות בוינגייט - 4 ימים בשבוע 6 שעות כל יום (א' ב' ד' ה' 15:00-21:00 בוינגייט) התאריך של הקרוס הוא 21.6-28.8 עם אני לא טועה. עלות היא 4950 שקל לתלמידים חיילים ו5950 שקל בערך למבוגרים (מעל 21) מה לומדים : אנטומיה (חלקי הגוף) והדרכת כושר. אפשר לעשות קורסים אחרים לא רק הדרכת כושר כמו הדרכת שחייה כדורסל וכו',בערך באותה עלות חוץ מהדרכת אומנויות לחימה שזה עלות מיוחדת. נקווה ששנה הבאה אני יעשה * לגבי האוניברסיטה - שמעתי משהו על קורס מהיר של 3 שבועות אני חושב שhypertropi עשה אותו (כתב פעם פה)..שהוא יפרט עם הוא עשה. |
ציטוט:
ב.אני בעיקרון חוגג יום הולדת ב30.06 אני אהיה בן 15 אז אפשרי שאני יעשה את הקורס? המחיר די סביר דווקא |
בן 15 או 16?
אם 16 אני חושב שיתנו לך זה לא אמור להיות בעיה..אתה צריך לקבל אבל את התעודה אחרי גיל 16 עם אני לא טועה אחרת לא יתנו לך עבודה |
יוו זה לא יקר
|
ציטוט:
|
חייב 12 שנות לימוד
|
ציטוט:
אתה עושה טעות אחי. שם לא מרחיבים אופקים ולא מעשירים את הידע, עושים את זה אך ורק בכדי לקבל תעודה. שיהיה בהצלחה! |
יש תנאי קבלה או שטמבל כמוני גם יכול לעשות?
|
ציטוט:
|
לא הבנתי
|
טמבל כמוך גם יכול לעשות
|
אני לומד,ויש הנחה לתלמידים,או לאנשים שהם בסוג של מיסגרת,צבא או משו לפי מה שאני מבין..אתה בא ממיזגרת?יהיה לך הנחה.
אפשרי יש איתי מישהי בקרוס בכיתה י'....בת 15 וחצי.. |
אז עדיף לא לעשות תקורס בין כיתה י''ב לצבא כי אז אתה לא בשום מסגרת..?
אני יעשה אותו לדעתי בשנה הבאה בחופש הגדול לדעתי הכי נוח מישהו יכול לספר קצת על הקורס של האוניברסיטה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
רק א' ג' ה'.. ומתחיל ב 2/7 ._. |
בפלייר שהמדריך שלי קיבל מוינגייט כתוב אחרת
יכול להיות שזה 2 קורסם שונים? |
נראה לי פשוט האתר לא מעודכן ברמה.
פעם היה קורס של 5 שבועות חבל שאין יותר. |
היפרתרופי איפה אתה?! :):):):)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ