ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מאור זרזד ועמית ספיר (https://israelbody.com/showthread.php?t=53737)

גד"שניק 13-05-09 15:53

מאור זרזד ועמית ספיר

שניהם הולכים להתחרות באותה תחרות ?
ואם כן אז איזה תחרות ומתי היא תתקיים?
ואם אפשר רשימת מתמודדים של התחרות זה יהיה מעולה..
יש להם סיכוי לקחת מקום ראשון או שני?

רועי ב.א 13-05-09 16:13

שנה שעברה עמית ספיר זכה חמישי אם אני לא טועה והוא השתפר..אני מקווה שהוא יחזור אלוף אירופה!

Pro_XXL_Universe 13-05-09 16:24

שניהם סופרטאים מעולים שניראים מדהים!
מחזיק אצבעות לשניהם,בעיקר לעמית שהוא חבר טוב ובאדיבילדר מצוין שאוהב את הספורט.
אני מניח שעמית ומאור לא יכנסו באותה קטגוריה בקשר למיקום בתחרות?אני סומך על שניהם ולא רוצה לפתוח פה לשטן כי סה"כ יש כאן בפורום קנאים וצרי עין אז נשאיר להם הפייט:)

גד"שניק 13-05-09 16:59

גלעד יש באדיבלידרים מוכרים בתחרות הזאתי?
אני מדבר על באדיבילדרים עם "שם" כמו דניס וולף או משהו בסגנון...

Pro_XXL_Universe 13-05-09 17:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גד"שניק (הודעה 829014)

הממ לא הייתי אומר דניס וולף אבל חבר'ה פחות מוכרים..תהיה בטוח שיהיו שם מתחרים שאתה בחיים לא דמיינתה שאתה תיראה כאן במר ישראל ידידי,מתחרים שניראים מדהים ואם המון פרסום.
אני די בטוח שיגיעו כל מיני ifbb pros לתחרות הזאת.

arik11221 13-05-09 19:25

רמה גבוהה מאוד יהיה שם מה שבטוח עמית ומאור יציגו רמה לא פחות גבוה עוד יפתיעו...

the pharmacist 13-05-09 19:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גד"שניק (הודעה 829014)

בכלל לא הגזמנו..............

Vodex 13-05-09 19:48

הרבה דיבורים, רוצים תמונות

jfolk 13-05-09 19:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי vodex (הודעה 829177)
הרבה דיבורים, רוצים תמונות

אסור לפרסם פה תמונות שלהם

גד"שניק 13-05-09 21:44

Vodex אם אתה רוצה תמונות שלהם אתה יכול לבקש מהם בקשת חברות בפייסבוק..
Amit Sapir
Karin Ninio-zarzad , אשתו של מאור ויש שמה את כל התמונות שלו בערך..

hachem-01 13-05-09 23:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 828989)
שניהם סופרטאים מעולים שניראים מדהים!
מחזיק אצבעות לשניהם,בעיקר לעמית שהוא חבר טוב ובאדיבילדר מצוין שאוהב את הספורט.
אני מניח שעמית ומאור לא יכנסו באותה קטגוריה בקשר למיקום בתחרות?אני סומך על שניהם ולא רוצה לפתוח פה לשטן כי סה"כ יש כאן בפורום קנאים וצרי עין אז נשאיר להם הפייט:)

תגיד לא נמאס לך להיות הלקקן התורן אני מכבד אותך אל תגרום לי לשנות את דעתי עלייך אתה אומר שאתה חבר של עמית ומנופף בזה על שמאל ועל ימין ומדבר על מאור כאילו הוא הבן דוד השלישי שלך מה אתה חושב שזה מכובד מה שאתה עושה אז תגיד לעמית שייפרסם תמונות אתה יכול לקרוא לעצמך המעריץ וזה לגיטימי אבל רבאק מספיק לחרטט על אנשים.חוץ מזה אני לא חושב שיש מישהו בפורום או במדינה שלא רוצה שהם יצליחו .אתה חי בסרט....

noel clarck 13-05-09 23:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Pro_XXL_Universe (הודעה 829019)
הממ לא הייתי אומר דניס וולף אבל חבר'ה פחות מוכרים..תהיה בטוח שיהיו שם מתחרים שאתה בחיים לא דמיינתה שאתה תיראה כאן במר ישראל ידידי,מתחרים שניראים מדהים ואם המון פרסום.
אני די בטוח שיגיעו כל מיני ifbb pros לתחרות הזאת.

שלום לכולם,

אז דניס וולף לא יהיה, אבל כמו שגלעד אמר - אלה ממש לא מסוג ה"כוכבים" שיש לנו בארץ.
אני יכולה לשתף ולומר, שבכל תחרות, אליפות אירופה או אליפות עולם, שהייתי בה (כשליוויתי את עמית), הייתי עומדת פעורת פה כשהייתי רואה את המתחרים - מה - fly weight, ששוקלים 60 ק"ג ונראים מדהים ועד הכבדים, מעל 100 ק"ג, שבכלל גרמו לי לפיק ברכיים!

אני מאחלת לעמית ולמאור הצלחה מכל הלב!

Pro_XXL_Universe 13-05-09 23:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 829398)
תגיד לא נמאס לך להיות הלקקן התורן אני מכבד אותך אל תגרום לי לשנות את דעתי עלייך אתה אומר שאתה חבר של עמית ומנופף בזה על שמאל ועל ימין ומדבר על מאור כאילו הוא הבן דוד השלישי שלך מה אתה חושב שזה מכובד מה שאתה עושה אז תגיד לעמית שייפרסם תמונות אתה יכול לקרוא לעצמך המעריץ וזה לגיטימי אבל רבאק מספיק לחרטט על אנשים.חוץ מזה אני לא חושב שיש מישהו בפורום או במדינה שלא רוצה שהם יצליחו .אתה חי בסרט....

אחי-הבן אדם חבר טוב שלי..אני מפרגן לו עד הסוף וכמה שיותר ואיפה שאפשר!ולמה?כי אני מהכרות אישית אם עמית יודע שזה מחזק אותו לתחרות הזאת וגם כי זה מגיע לו.ואני יעשה ככה לכל חבר אחר או לכל מפתח גוף שהולך לייצג את ישראל בחו"ל ככה אני..יכול להיות שזה לקקן בענייך אבל אני סה"כ רוצה לתת לבן אדם קצת גישה טובה על הלב ומוטיבציה בתקופה הקשה הזאת של שבועיים לפני התחרות ובאמת שהוא הקיא הרבה דם בישביל להגיע לשייפ הזה אז ממני הוא יקבל את שיא הפרגון.
אם אתה חושב שאני לקקן או צבוע או שהדיעה שלך עליי תשתנה מה אני אגיד לך...לבריאות גבר אני לא מכריח אף אחד לאהוב אותי או לשנוא אותי.

אם הייתי מכיר אותי מהכרות אישית יותר...הייתה יודע שבלי קשר לפיתוח גוף אני בן אדם מפרגן וחברותי אני לא צבוע שמחליף צבעים ואני שמח שאתה כנה איתי ואומר לי מה דעתך עליי.

Pro_XXL_Universe 14-05-09 00:02

אגב את מאור אני בקושי מכיר מבחינה אישית...החלפתי איתו אולי 10 מילים כל החיים שלי,אני פשוט רוכש לו ריספקט עצום.

hachem-01 14-05-09 00:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 829398)

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Pro_XXL_Universe (הודעה 829422)
אחי-הבן אדם חבר טוב שלי..אני מפרגן לו עד הסוף וכמה שיותר ואיפה שאפשר!ולמה?כי אני מהכרות אישית אם עמית יודע שזה מחזק אותו לתחרות הזאת וגם כי זה מגיע לו.ואני יעשה ככה לכל חבר אחר או לכל מפתח גוף שהולך לייצג את ישראל בחו"ל ככה אני..יכול להיות שזה לקקן בענייך אבל אני סה"כ רוצה לתת לבן אדם קצת גישה טובה על הלב ומוטיבציה בתקופה הקשה הזאת של שבועיים לפני התחרות ובאמת שהוא הקיא הרבה דם בישביל להגיע לשייפ הזה אז ממני הוא יקבל את שיא הפרגון.
אם אתה חושב שאני לקקן או צבוע או שהדיעה שלך עליי תשתנה מה אני אגיד לך...לבריאות גבר אני לא מכריח אף אחד לאהוב אותי או לשנוא אותי.

אם הייתי מכיר אותי מהכרות אישית יותר...הייתה יודע שבלי קשר לפיתוח גוף אני בן אדם מפרגן וחברותי אני לא צבוע שמחליף צבעים ואני שמח שאתה כנה איתי ואומר לי מה דעתך עליי.

בקטנה אחי.

vava_g 14-05-09 14:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גד"שניק (הודעה 829280)
vodex אם אתה רוצה תמונות שלהם אתה יכול לבקש מהם בקשת חברות בפייסבוק..
Amit sapir
karin ninio-zarzad , אשתו של מאור ויש שמה את כל התמונות שלו בערך..

הוספתי את אשתו...
ומאור נראה פשוט מדהים!! התקדם בצורה עצומה..

the pharmacist 14-05-09 18:00

מאור המלך!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:57.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ