![]() |
מאור זרזד ועמית ספיר
שניהם הולכים להתחרות באותה תחרות ?
ואם כן אז איזה תחרות ומתי היא תתקיים? ואם אפשר רשימת מתמודדים של התחרות זה יהיה מעולה.. יש להם סיכוי לקחת מקום ראשון או שני? |
שנה שעברה עמית ספיר זכה חמישי אם אני לא טועה והוא השתפר..אני מקווה שהוא יחזור אלוף אירופה!
|
שניהם סופרטאים מעולים שניראים מדהים!
מחזיק אצבעות לשניהם,בעיקר לעמית שהוא חבר טוב ובאדיבילדר מצוין שאוהב את הספורט. אני מניח שעמית ומאור לא יכנסו באותה קטגוריה בקשר למיקום בתחרות?אני סומך על שניהם ולא רוצה לפתוח פה לשטן כי סה"כ יש כאן בפורום קנאים וצרי עין אז נשאיר להם הפייט:) |
גלעד יש באדיבלידרים מוכרים בתחרות הזאתי?
אני מדבר על באדיבילדרים עם "שם" כמו דניס וולף או משהו בסגנון... |
ציטוט:
אני די בטוח שיגיעו כל מיני ifbb pros לתחרות הזאת. |
רמה גבוהה מאוד יהיה שם מה שבטוח עמית ומאור יציגו רמה לא פחות גבוה עוד יפתיעו...
|
ציטוט:
|
הרבה דיבורים, רוצים תמונות
|
ציטוט:
|
Vodex אם אתה רוצה תמונות שלהם אתה יכול לבקש מהם בקשת חברות בפייסבוק..
Amit Sapir Karin Ninio-zarzad , אשתו של מאור ויש שמה את כל התמונות שלו בערך.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז דניס וולף לא יהיה, אבל כמו שגלעד אמר - אלה ממש לא מסוג ה"כוכבים" שיש לנו בארץ. אני יכולה לשתף ולומר, שבכל תחרות, אליפות אירופה או אליפות עולם, שהייתי בה (כשליוויתי את עמית), הייתי עומדת פעורת פה כשהייתי רואה את המתחרים - מה - fly weight, ששוקלים 60 ק"ג ונראים מדהים ועד הכבדים, מעל 100 ק"ג, שבכלל גרמו לי לפיק ברכיים! אני מאחלת לעמית ולמאור הצלחה מכל הלב! |
ציטוט:
אם אתה חושב שאני לקקן או צבוע או שהדיעה שלך עליי תשתנה מה אני אגיד לך...לבריאות גבר אני לא מכריח אף אחד לאהוב אותי או לשנוא אותי. אם הייתי מכיר אותי מהכרות אישית יותר...הייתה יודע שבלי קשר לפיתוח גוף אני בן אדם מפרגן וחברותי אני לא צבוע שמחליף צבעים ואני שמח שאתה כנה איתי ואומר לי מה דעתך עליי. |
אגב את מאור אני בקושי מכיר מבחינה אישית...החלפתי איתו אולי 10 מילים כל החיים שלי,אני פשוט רוכש לו ריספקט עצום.
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
ומאור נראה פשוט מדהים!! התקדם בצורה עצומה.. |
מאור המלך!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ