![]() |
איך לעזאזל זה קורה?
אני הרבה זמן חושב על זה כבר.
הגוף שלי לא עולה במשקל אבל הוא כן קיבל צורה יפה יותר. אני רואה שינוי קטן בגוף אבל אני לא עולה במשקל. איך מסבירים דבר כזה? איך זה יכול להיות?. |
אתה צריך לאכול יותר קלוריות מכמה שאתה צריך ולאכול יותר חלבון.
שרירים לא גדלים מאוויר. |
אז איך אתה מסביר את התופעה?
|
אולי את מה שירדת בשומן עלית בשריר
הורדת טיפה נוזלים ועלית בשריר .. ככה שהמשקל מתאזן |
אחי התופעה היא שאתה לא אוכל מספיק !! תתחיל לאכול יותר !
|
אין לי איך לאכול יותר!
אני פשוט מותש! אני אוכל כל היום ואתה אומר לי לאכול יותר?! הגוף שלי לא עולה במשקל...מה אני יכול לעשות.. |
ציטוט:
תוסיף אוכל או תקנה גיינר |
גיינר לא בא בחשבון...
אני ינסה עוד אוכל.. |
תנסה עוד אוכל ולהתאמן יותר חזקק!
|
לפי מה שאני יודע מתאמן מתחיל לא צריך להיות במאזן קלורי חיובי בשביל לקבל את המראה של השרירים בהתחלה.
זה מבנה שריר בסיסי בהתחלה, ומרמה מסוימת אתה צריך לעבור למאזן קלורי חיובי בשביל לגדול. יכול להיות שאני טועה, אבל עובדות בשטח, מתאמנים מתחילים גודלים גם אם הם אוכלים זבל וגם זה בכמויות מועטות. |
תנסה להוריד קצת בעומס/נפח האימונים.
אולי אם לשרירים יהיה יותר זמן להתאושש, הם יגדלו יותר. |
ציטוט:
וגיינר גם. אני לא ראיתי תוצאות עד שהתגיינרתי... |
ציטוט:
אני מציע כאן מה שהצעתי באשכול קודם - שייק בייתי. זה יחסית משביע אבל אפשר בכיף לשתות גם אחרי ארוחה כבדה (זה כמו קינוח סה"כ) וזה ים קלוריות וערכים מעולים- חלב, יוגורט, ש"ש, סקופ חלבון, פרי כלשהו, אגוזים. לשחק עם המינונים עד שיוצא טעים וטוב. אני מוסיף גם קקאו שזה מחולל פלאים לטעם (לא שוקולית) כנ"ל סוכרלייט. אפשר להוסיף דבש, קינמון וכו' וכו' וכו'. רק המלצה חשובה לתת לבלנדר לפעול הרבה זמן כדי שהוא יטחן דק דק את הש"ש. |
זה בערך מה שקרה לי, הייתה לי תקופה שגדלתי כמו מטורף, אך לא עליתי במשקל כמעט.
לא יודע מה זה.. |
ציטוט:
|
אממ,תודה כולם.
גיינר אין סיכוי שאני אקנה מסיבות אישיות שלי. ש"ש אני אוכל בבוקר,אין לי בעיה להוסיף עוד כוס ש"ש אבל זאת לא השאלה שלי. שאלתי איך זה שאני גודל בלי לעלות במשקל. תודה בכ"מ |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ