![]() |
בעיה בכפיפת מרפקים
תמיד יוצא לי או במוט w או בדאמבלים סט ראשון 11 חזרות
וסט שני 7-8 חזרות עם מנוחה של 2 דקות בין ואז יוצא שסט שלישי אני לא יכל לעשות כי אז זה יצא לי טווח חזרות של 6-5 מה עושים במצב כזה?? אני לא יודע איך להביא לטווח חזרות של 10-8 ב3סטים משום מה יוצא לי טווח חזרות שונה ואני לא יודע מה לעשות גם לכם זה קורה?? ומה אתם עושים במצב כזה? |
אתה יכול פשוט להוריד במשקל אחרי הסט הראשון, כדי שתוכל להגיע גם בסטים הבאים לטווח החזרות הרצוי.
יכול להיות גם שהמשקל כבד מידי, ואתה מגיע איתו לכשל בסט הראשון, ואז מן הסתם בסטים הבאים לא תוכל לעשות את אותו המשקל. |
כנראה שהמשקל בסט הראשון מוגזם ולא מתאים לך...בגלל זה אתה לא מצליח לבצע עוד שתי סטים שלמים
|
תוריד משקל, תעבוד במשקל שמתאים לך.
|
אם אני מוריד את המישקל הכי קטן אני יכל לעשות בקלות 15 חזרות ויותר
אבל ואללה אני באמת מגיע בסט הראשון לכשל, יכל להיות בגלל זה? |
ציטוט:
כהנחיה כללית בסטים שלפני אחרון אמור להיות לך כוח לעוד 2 חזרות, בסט האחרון אתה אמור להגיע לחזרה אחת לפני כשל ומדי פעם לכשל זה גם בסדר. אם יש לך יותר מסט אחד בתרגיל אתה לא אמור אף פעם להגיע לכשל בסט הראשון. |
כמו שאמרו, בקיצור אתה עובד עם משקל גבוה מידי אז אתה לא מצליח לסיים תתרגיל...תוריד משקל ואם אתה מגיע לסט 3-4 ואתה מרגיש שאתה יכול לדחוף עוןד משקל זה עדיף...
|
אם אני יוריד משקל הכי קטן אני יעשה חזרות בטווח גבוהה יותר כי ניסתי כבר להוריד ויצא לי 15-20 חזרות עם המישקל הנמוך..
אני ינסה לא להגיע לכשל בפעם הבאה יכל להיות שזאת הבעיה. תודה !@ |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ