ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   לשמור על סדר הופעת התרגילים- חשוב או לא חשוב?! (https://israelbody.com/showthread.php?t=53663)

ariar 12-05-09 00:17

לשמור על סדר הופעת התרגילים- חשוב או לא חשוב?!

שלום שלום
להלן סיטואציה מוכרת: יש לך סדר קבוע של תרגילים, אתה מקפיד על זמן מנוחה נמוך, הגעת אל המכשיר שלך והוא תפוס!
ולא סתם תפוס, אלא על ידי זקנה בת 200 שאוהבת להתעמל ל-א-ט במשקל הכי נמוך שיש, ותעקם לך את הפרצוף אם תעיז לשאול אותה: "אפשר להכנס בינתיים כשאת נחה?". היא אף פעם לא תבין למה בחור צעיר כמוך לא יכול לחכות עוד 5 דק' עד שהיא תסיים, ושלא תנסה אפילו להסביר לה.
:mad:
אבל אני מהדר פני זקן.

ולשאלה שלי-
עד כמה חשוב לשמור על סדר הופעת התרגילים שמרכיבים את האימון שלך, שהראשון יהיה תמיד הראשון, האחרון תמיד האחרון, ומתי כדאי לגוון ולשנות קצת?? אמרו לי ש"השריר בונה את עצמו בשגרה", אבל המאמנת כמעט טרפה אותי היום- היא הציעה לי לשנות סדר ואני סירבתי.
תודה.

Masquerade 12-05-09 00:31

שטויות.. תתחיל תאימון מהתרגיל החשוב, ככה אתה יכול לחכות עד שמתפנה (נגיד הכלוב לסקוואט), אבל אחר כך אם אתה רוצה לעשות פשיטה או כפיפה תעזוב תסדר.. כנ"ל בחזה.. אם עשית בנצ' ויש לך עוד בנצ' בשיפוע ופרפר, אז או שתעשה שיפוע עם דמבלים במקום הרגיל, או שתעשה קודם פרפר.

ariar 12-05-09 01:45

קצת מאכזב לראות שהמאמנת צדקה, רציתי "להראות לה מה זה" ...
אבל תודה על התשובה.

Scylla 12-05-09 03:45

מצב מוכר. אני מסכים עם הבחור שמעלי, את הבנץ' אני לא אחליף במשהו כי אני אגיע אליו עייף וזה התרגיל המרכזי באימון חזה, לעומת זאת חבל לבזבז זמן בהמתנה לתרגילים אחרים.

אגב אני רוצה להחתים עצומה נגד בנות בבנץ'. יש לנו אחד וכל פעם שיש שם מישהי אני משתגע. בלי לפגוע, יש מכונה, יש דאמבלים. לנו אין תחליף אמיתי לבנץ'.
*חוץ מבודיבילדריות אם קיימות איפשהו באיזשהו מכון.

JOKER&SET 12-05-09 11:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 828113)
מצב מוכר. אני מסכים עם הבחור שמעלי, את הבנץ' אני לא אחליף במשהו כי אני אגיע אליו עייף וזה התרגיל המרכזי באימון חזה, לעומת זאת חבל לבזבז זמן בהמתנה לתרגילים אחרים.

אגב אני רוצה להחתים עצומה נגד בנות בבנץ'. יש לנו אחד וכל פעם שיש שם מישהי אני משתגע. בלי לפגוע, יש מכונה, יש דאמבלים. לנו אין תחליף אמיתי לבנץ'.

אתה רוצה להגיד לי שכל אימוני חזה שלך עד עכשיו הכל התחיל בבנץ'?
לא צריך גירוי או משהו להחלפה של תרגיל ראשון?

obzion 12-05-09 12:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי joker&set (הודעה 828184)
אתה רוצה להגיד לי שכל אימוני חזה שלך עד עכשיו הכל התחיל בבנץ'?
לא צריך גירוי או משהו להחלפה של תרגיל ראשון?

בנצ' זה התרגיל מס' 1 לחזה. אם אין לך פיגור בחזה העליון, חוסר פרופורציה בין שני הצדדים או בעיות אחרות, אין שום סיבה להתחיל מתרגיל אחר.

JOKER&SET 12-05-09 12:11

ואללה טוב לדעת
אני חשבתי שצרי תמיד לשנות את הסדר ואת התרגילים כל כמה זמן

obzion 12-05-09 12:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי joker&set (הודעה 828189)
ואללה טוב לדעת
אני חשבתי שצרי תמיד לשנות את הסדר ואת התרגילים כל כמה זמן

יותר חשוב לשים עוד משקל על המוט.

נעל 12-05-09 12:16

אם התרגיל הוא תרגיל מרכזי אז אפשר לעשות משהו חלופי כגון משקולות.
אם זה פלייס או חזה עליון לא נראה לי משנה הסדר אלא רק בתרגיל המרכזי שאתה רוצה להשקיע בו מקסימום כוח.
ומי אומר ששריר בונים בשגרה, שריר יכול להתרגל כמו כל הגוף, אם תאכל 1200 קלוריות כל החיים לאט לאט אתה תפסיק לרדת במשקל לדוגמא.
צריך מדי פעם לשנות.

moo 12-05-09 14:20

לפעמים הם צוקדים

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ariar (הודעה 828091)
קצת מאכזב לראות שהמאמנת צדקה, רציתי "להראות לה מה זה" ...
אבל תודה על התשובה.

לפעמים הם צודקים
אני פשוט תופס את הכלוב לשעה לכל האימון רגליים כתפיים
סקווט
פרונט סקווט
סטיפ דד ליפט
מיליטרי פרס

ואז לא צריך להמתין...

Tapit 12-05-09 18:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי נעל (הודעה 828195)
אם התרגיל הוא תרגיל מרכזי אז אפשר לעשות משהו חלופי כגון משקולות.
אם זה פלייס או חזה עליון לא נראה לי משנה הסדר אלא רק בתרגיל המרכזי שאתה רוצה להשקיע בו מקסימום כוח.
ומי אומר ששריר בונים בשגרה, שריר יכול להתרגל כמו כל הגוף, אם תאכל 1200 קלוריות כל החיים לאט לאט אתה תפסיק לרדת במשקל לדוגמא.
צריך מדי פעם לשנות.

כן, שתשגיע למשקל כזה ש1200 קלוריות ביום יגרמו לך לא להיות אנורקס..

king_nash 12-05-09 23:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 828113)

תתפלא, אבל כן, הם קיימות...

לעניין...אם זה תרגיל מרכזי, אל תחילף, אם לא מרכזי יש אפשרות להחליף..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:39.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ