![]() |
תמונה שלי ..
http://i41.tinypic.com/2qk816w.jpg
כולם אומרים לי שאני נראה אחד שמתאמן , אבל אני לא -_- אני שוקל 75 משקל .. על 15 % שומן ... מה דעתכם ???? |
אולי תמונה יותר נורמלית? בכמה פוזות
|
המצלמה לא אצלי כרגע ..
תביע דעה בבקשה על החלק של הגוף שלי |
בייספס שטוח,טרייספס אין,חזה לא רואים,קטן לא רואים.
תעלה תמונה נורמלית אחי. |
שים את המצלמה על טיימר הורדתי את היד לך ממש למטה קשה לראות טוב את השריר ככה
|
לא עשית שריר ביד לא רואים כלום..
אני כן בטוח בזה שאתה עוד אחד מהמצחיקים שבטח העלה תתמונות של הילדה הזאת. זדיין |
ציטוט:
איזה הודעה מתוסלכת הגעתי למסקנה שאתה בן אדם קנאי , שמן , חסר גנטיקה .....!!! יש לי גוף 10 .. צריך רק להזיע בו וזזה הכל .. יש הרבה שחיפים שאני אומר שחיפים זה 60 קילו שלוקח להם להגיע אליי שנה ... ואגב רק עכשיו התחלתי להיתאמן :d |
מה אתה רוצה שנגיד לך ? אני רואה פה רק איזה שעון מעפן ויד רפויה , אתה רוצה ביקרות עם תוכן טוב תביא תמונה טובה.
|
ציטוט:
|
אתה נראה אחד שמשחק באולינג..
מצטער אחי אני לא כלום |
לא נראה שאתה עושה שריר בכלל..
|
אתה ראית שהתמונה לא משהו.. או שזהו הזווית או שזו המסת שריר שלך
בכל אופן קצת מיותר לפתוח פוסט ככה.. |
ציטוט:
מסת השריר שלי נמוכה בזה אתה צודק , אבל להגיד שמיותר לפתוח פוסט ככה זה קצת מגעיל .. יש לך פה 7000 הודעות ואתה נראה לי אחד שמסתכל רק על מאסת השריר .. בינקום להיסתכל על הגנטיקה שזה הדבר הכי חשוב בפיתוח הגוף !! תתאר אותי על 10 % שומן ועם מאסה מכובדת ותגיד לי עם אני לא לוקח אותך ?? :character63: |
מה המטרה שלך כשפתחת את הדיון הזה!?
ובכלל התגובות שלך טיפשיות "תתאר אותי על 10 % שומן ועם מאסה מכובדת ותגיד לי עם אני לא לוקח אותך ?" חחחחחח גדול |
זה היתחיל עם מר ציפן .. והיגיע לחברו [טוקסיטי]
הם לא יכולים לקבל את זה שעם אני יסים שרשרת זהב על הצוואר אני יקח להם את הכל ... עם זה בקטע של בנות , מכות , ומה שהכי חשוב להם במה אולימפית ...!!!! |
ציטוט:
איך אפשר לראות את הגנטיקה שלך בכלל?! יש לך מסת שריר של סממית אז חלאס כבר לך לאכול להתאמן ותעלה תמונה נורמאלית... ותגזור ציפורניים :1eye: |
ציטוט:
אני נועל כאן ומסיר אותך מאיתנו לאיזה 3 ימים של שקט . אולי שתשנה גישה ותחכים מעט , תבוא להתכתב כמו בנאדם. בנתיים רק לפרוטוקול. אתה שחיף . לא אין לך גנטיקה טובה אין עלייך כלום ... עור עצמות ושעון בהצלחה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ