![]() |
אני חושב שזה לחיטוב
הייי המאמן שלי הכין לי תפריט תזונה למסה ואני חושב שזה לחיטוב כי אני מרזה אז תגידו למזה
נתונים שלי גיל:14 גובה1.62 משקל 62 אז ככה ארוחת בוקר 7:00 גביע קוטג' 1/2% 3פרוסות לחם מחיטה מלאה ירק כלשהוא+כף שמן זית ארוחת בניים 10:00 3 פרוסות לחם מחיטה מלאה+60 כרם גבינה /קוטג'+כפית חמאת בוטנים ארוחת צהוריים 13:00 200גר-חזה הודו/חזהעוף/שווארמה/פסטרמה דל שומן+ 2 כוסות אורז בסמטי+ כוס תירס ללא סוכק + סלת יקרות ללא הגבלה שמן 30דק' ליפני אימון 4תמרים/שני שיזיפים/תפוח/שני פרוסות לחם חיטה מלאה+כפית ריבה / חצי כוס פסטה מחיטה מלאה/60 גר' שיבולת שועל אחרי אימון: קופסת טונה בשמן+4-5 תמרים+ 3פרוסות לחם מחיטב מלאה+חצי גביעה גבינה 5% שומן +סלט ירקות 4-5 ירקות ארוחה של עד שעה אחרי אימון 2חלבוני ביצה+לךמון אחד-חביתה או קשה = חצי קופסת קוטג' + 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה + 2 ירקות +רס' עגבניות 2 כפות ארוחת לילה טונה במים/חביטה/ביצה קשה מ-2 ביצים או שניצל טבעול = סלט ירקות (3 סוגי ירק) כף שמן זית 1 כף טחינה כוס אורז/אפןנה/עדשים/2 פרוסות לחם חיטה מלאה התפריט ל מאסה ויש לי שאלה אני לא יכול כול יום לאכול אותו דבר בבוקר נגיד אני יכול במקום מה שכתוב לאכול קורונפלקס/שיבולט שועל/יוגורט????? משו כזה או גבינה ??? תודה ה"כ קלוריות: 3116 קלוריות סה"כ חלבון: 271.2 גרם סה"כ שומן: 87.5 גרם סה"כ פחמימות: 305.7 גרם סה"כ כולסטרול: 440.5 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 19.7 גרם ??????????????? עם תעיתי תעזרו לי בבקשה לחשב בבקשה |
זה למאסה, ותפריט סבבה.
|
רגה מה עם הערכים זה בסדר????
|
כן ערכים מצויינים. כמה אתה שוקל?
|
אממ איזה 62 63 בנהם אני רוצה מחר בבוקר ליבדוק על בטן ריקה
|
כן אז אחלה תפריט תעקוב אחריו.
|
חרא של תפריט סלח לי.
אין מה לתקן פה למה הוא גרוע. תקרא מאמרים ותבנה תפריט יותר נורמלי..For your own good |
אני קאראתי איזה 5 פעמם ואני לא מצלייך לבין אחייי
|
אולי אתה יכול לעזור לי?
|
לא אתה לא קראת 5 פעמים,אחרת לשם שינוי היית בונה לך תפריט בעצמך ומעלה אותו לאתר ולא נותן למדריך חדר כושר לעשות לך תפריט.
תקרא "6" פעמים,תבנה לך תפריט חיטוב,תציין מה הכמות תחזוקה שלך וכמה גירעון אתה..ואני מקווה שאני אתקל בפוסט ואוכל לעזור לך עם התפריט.(יש עוד הרבה חבר'ה פה שיוכלו) בהצלחה |
ציטוט:
והערכים שהוא קיבל למאסה הם בסדר יש קצת יותר מדי שומן |
למה כלכך הרבה חלבון?
|
שוקל 62 270 גרם חלבון???
תוריד לסביבות ה120.. ניראה לי גם הקלוריות יותר מדי |
מקסימום של המקסימום 180 גרם חלבון
|
אנשים הינה עכשיו בדקתי על בן ריקה אני שוקל 60
למה??? |
בדקתי***
|
פעם הייתי טוכל מה שכתוב אבל סם כמה שבאלי ממש מלא מלא ורוכל עם לכם רגיל עכשיו אולי ביגלל שאני אוכל כימעת כול היום קוטג' עם לחם שיפון ביגלל זה רזיתי כי זה ממש לא מוצחן בעניי
|
משיווו?????????????????????????
|
אתה חושב שזה לחיטוב?
התפריט שלי זה חצי מהתפריט שלך. באמא שלי אחי,שמעתי על הבעה? תלמד לכתוב יותר ברור עם פסיקים שנבין אותך. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ