ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   שאלה קטנה.... (https://israelbody.com/showthread.php?t=5349)

אופיר111 04-02-07 21:37

שאלה קטנה....

שלום רציתי לשאול אחרי האימון שאני שותה שייק חלבון וסוכר ענבים אז הארוחה שאחרי שעה צריכה להיות עם שומן איכותי או שהיא צריכה להיות עם כמה שפחות שומנים???.
תודה לעוזרים....:jockey:

Nimrod 04-02-07 21:39

חוץ מבארוחה שאחרי אימון בכל ארוחה מומלץ לאכול שומנים איכותיים.
כמובן שמה שחשוב הוא הסה"כ היומי אבל אין סיבה מיוחדת לא לאכול שומנים בארוחה זו ולכן עדיף לך כן לאכול בא שומנים.

אופיר111 04-02-07 21:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nimrod
חוץ מבארוחה שאחרי אימון בכל ארוחה מומלץ לאכול שומנים איכותיים.
כמובן שמה שחשוב הוא הסה"כ היומי אבל אין סיבה מיוחדת לא לאכול שומנים בארוחה זו ולכן עדיף לך כן לאכול בא שומנים.

סבבה אחי הבנתי אותך...

אופיר111 05-02-07 07:14

אוקיי יש לי עוד שאלה בבוקר שאני אוכל נגיד קורנפלקס אני לוקח עם זה גם סקופ של אבקת חלבון כי אין לי חשק לאכול כול כך הרבה בבוקר אז אני צריך אחרי שעה לאכול שוב כי הספיגה היא מהירה או שאני יוכול לחכות 3 שעות ואז לאכול עוד ארוחה???
והעם אני צריך שומנים איכותיים גם בבוקר או שזה מעקב את הספיגה ולא צריך??

YNZ 05-02-07 07:25

אתה יכול לקחת שייק בבוקר זה לא קריטי תדירות הארוחות
יש פה מאמר שנחרש לגבי תדירות הארוחות,
בכל מקרה זה לא משנה רק תדאג שהצריכה היומית הכוללת של חלבון
תגיע לרמה שאתה צריך . (נגיד פי שתיים ממשקל הגוף)

maya 05-02-07 08:56

שייק זה בסדר בבוקר זה אתה נותן לגוף חלבון אחרי הלילה זה לא כמו לפני שינה שאז יש צום של 6-8 שעות וגם בניה של השרירים והרקמות גם אם תאכל אחרי 3 שעות יהיה בסדר

Shlomik 05-02-07 14:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אופיר111
אוקיי יש לי עוד שאלה בבוקר שאני אוכל נגיד קורנפלקס אני לוקח עם זה גם סקופ של אבקת חלבון כי אין לי חשק לאכול כול כך הרבה בבוקר אז אני צריך אחרי שעה לאכול שוב כי הספיגה היא מהירה או שאני יוכול לחכות 3 שעות ואז לאכול עוד ארוחה???

אתה יכול מעט שומנים בבוקר אין עם זה בעיה.
לגבי החלבון המהיר אל דאגה זה בסדר חוץ מזה אני מתאר לעצמי שאת אוכל את הקורנפלקס עם חלב ככה שאתה מקבל חלבונים איטים ממנו.

Nimrod 05-02-07 16:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אופיר111

גם אני אוכל בבוקר קורפלקס עם אבקת חלבון ושומן איכותי.
בקשר לשומן זרוק לקורפלקס עם השייק כמה אגוזים , אגוזי מלך משתלב טוב, זה השומן האיכותי הכי טוב בבוקר.
בקשר לזמנים אתה לא צריך לאכול שוב אחרי שעה, גם אם תחכה 3 שעות (אפשר אפילו יותר) זה מעולה, אל תדאג לעניין הזה כלכך, אפשר לאכול חלבון בתדירות יותר גבוה גם מ3 שעות.
בכל מקרה אם אתה מקפיד על כל 3 שעות ארוחה אז אין הבדל בין סוגי החלבון.

אופיר111 05-02-07 17:14

סבבה הבנתי אותכם תודה לכולםם.....:}

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:25.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ