![]() |
שאלה| בקשר לעייפות אחרי האימון
קניתי משקולות מתברגות לפני כחודש בערך קצת יותר
אני כבר מתאמן באופן קבוע במשך חודש אחרי האימון בערך אחרי איזה חצי שעה-שעה אני מרגיש עייפות השאלה שלי היא אם העייפות הזאת היא טבעית או כתוצאה ממאמץ יתר? וגם ד"א התוכנית טובה? אני עייף מרגיש שאני צריך לישון האימון בערך בין 5-8 יוצא אימון של חצי שעה עד 45 דקות חימום אני עושה כזה קפיצות במקום והנפות ידיים לצדדים, לחימום ולהעלות דופק אני מרים 7.5 קילו כל יד עושה חזה בשכיבה 10x3 פרפר בשיפוע חיובי 10x3 מתח 6x4 עוד איזה תרגיל לגב בפראק כושר ליד הבית שיחסית קשה 10x3 מכרעיים 10x3 עם משקולות לכתפיים בישיבה שמרימים למעלה לא לצדדים 10x3 יד קידמית בישיבה בארכילס איך שלא קוראים לזה 10x3 יד אחורית בישיבה כל יד בנפרד 10x3 ובטן 20x3 בלי משקולות ונראלי זהו אחרי כל אימון אוכל טונה בפיתה עם ירקות, ו דקה חצי בין כל סט לסט\תרגיל לתרגיל |
מישהו???
|
אימון אנראובי כמו כל אימון אחר מעייף, מבחינת משך האימון וכמות הסטים אין משהו חריג. תעשה בדיקות דם אם זה מטריד אותך אולי חסר לך איזה ברדוגו .
|
אהלן אנשים עושה אימון של שעה ובאמצע עייף מפהק כמעט נרדם, למה??? =))
|
???
לא באמצע חצי שעה שעה אחרי האימון אני מרגיש תשוש מת לישון עכשיו למשל לפני רגע סיימתי אימון הרגע אכלתי טונה |
לפותח הפוסט זה טבעי לגמרי, אם תצרוך פחמימות וחלבון שנספגים מהר אחר כך סביר שזה כמעט ולא יקרה.
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ