![]() |
Pittsburgh 202 Pro : תוצאות
1. Eduardo Correa
2. Mark Dugdale 3. Jason Arntz 4. Ahmad Ahmad 5. George Farah 6. Michael Valentino 7. Greg Rando 8. Vince Galanti 9. Richard Jones 10. Nathaniel Wonsley 11. Mauricio Torres 12. Steven Burke ולמי שרוצה יש פה תמונות : http://www.musculardevelopment.com/b...eventcode=1320 |
איכס איזה גיי זה במקום הראשון בע.
מי שלא מבין שיכנס לגוגל .. :\ |
חחחחחחחחחח יאללה אחי איזה תמונות סקסיות יש לו!!
|
מארק דאגדייל כל שנה כל הזמן ניראה אותו דבר ממש נחמד לראות אותו בפעם המילארד באותו שייפ.
תחרות ממש יפה יש כמה מתחרים שניראים מעולה שם! |
6. Michael Valentino
האח של...? |
Wtf man?!?!?!
חיפשתי תמונות של הראשון בגוגל ויש שם תמונות של הזין שלו מזה פה בית זונות?! בכל מקרה לא מכיר את המתחרים ככה שאין לי דעת על הנושא... |
ציטוט:
אויש תעשה לי טובה כאילו שזה משנה משהו אתה מודע לזה שגם ג'וני ג'קסון וגם רודני סנט קלוד ועוד שורה ארוכה של מפתחי גוף מקצועיים עשו פורנו להומואים ,זה נקראmuscle whorship וזה עוד דרך להתפרנס ,בספורט כמו פיתוח גוף ,כל שקל שנכנס זה מבורך. |
מעניין אותי מאיפה אתה יודע על הסרטים שלהם :o
|
|
או אלוהים
|
ציטוט:
צודק לגמרי. אנשים בכלל לא מסוגלים לדמיין באיזה הוצאות מטורפות מדובר בשביל להתחרות ברמות האלה. יכול להיות שמיליון אנשים יפרגנו להם בפורומים ויביטו עליהם בהערצה ברחוב, אבל אף אחד מהם לא ישלם בשבילם עבור החומרים והאוכל. |
ציטוט:
גם לבת שלך תיתן להצתלם לסרט פונוגרפי אם היא תרצה להיות מפתחת גוף?:confused: אתם כל הזמן מדברים על התדמית הנמוכה של מפתחי הגוף לא? |
ציטוט:
מישהו קרא לי ? אה... לא מדברים בכלל על פיתוח גוף.. טוב אני הולך |
ציטוט:
|
Mark Dugdale טבעי?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ארבל ואביב, לא יודע מה איתכם, אני מעדיף להשאר שחיף ובלי במה אבל עם תחת בתול.
העולם היום כל כך מקולקל ... לאן הגנו ?! איזה עצוב זה... ואני לא גזען, אין לי בעיה עם כושים, אבל הומואים ? !^&^*))(*^%, אם זה היה תלוי בי %$^%$.... כוסאחטוקערס מה היה קורה להם. (שימו לב !!! אין סיבה להביא לי באן, לא אמרתי שום דבר רע ולא ירדתי לרמה של קללות או ריב עם משתמשים אחרים) תודה, שבוע טוב חג שמח ! |
פיתו גוף הוצאות כספיות כבוד וכו" אבל לצלם תזין ועוד לסרטים של הומואים???????????
תציע לי להיות מר אולימפיה החדש אולי אפילו רוני קולמן בשיאו בעד צילום לסרט של הומואים ואני יוותר... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ