![]() |
שאלה?
למה רוב הבאדיבילדרים יש קרחת? זו אחת מתופעות הלוואי של שימוש בסטרואידים?
|
לא...
|
לא . חד משמעית
אבל,אם יש לך במשפחה עבר להתקרחות השימוש בסטרואידים אנאבולים עלול לגרום לתופעת ההתקרחות להתרחש אצלך בגיל מוקדם יותר . אבל אל חשש,הם לא מתקרחים בגיל 25 סתם מיתוס מופרך |
מאיפה הבאת את הרוב הזה?
|
ציטוט:
כנראה שפותח הנושא בא עם טענה חרוטה במח של התוצאה לטעמו ולכן ההכללה הברוטלית הזו |
כן.... מה לא התקרחות זה אחת התופעות לוואי בסטרואידים מה לא.
וגם כן כשאתה עם קרחת תנראה יותר קשוח. |
ציטוט:
בניגוד אלייך |
ציטוט:
המאמן שלי בחדר כושר הוא מתחיל להקרחי והוא אמר לי שאחת מתופעות הלוואי של לקחית סטרואידים היא התקרחות. אז אל תשקו אותה פה. כל אחד חושב שהוא מבין הכי טוב ובסוף אף אחד לא מבין כלום לילה טוב |
*להקריח
*תשחקו |
ציטוט:
|
רוני קולמן לא קירח , ג'יי לא , שוורצנגר לא , לי פריסט לא , קווין לברוני לא , מוסטפה מוחמד לא , דוריאן יטס לא , מרקוס רול לא , רוני רוקל לא , דניס וולף לא , מלווין אנטוני לא , קאי גרין לא , פאקו בטיסטה לא , סילבסטר סטאלונה לא . קיצר יש עוד הרבה מאוד לא קירחים שמשתמשים בסטרואידים..
|
ציטוט:
לילה טוב לכם |
ציטוט:
ארנולד? לברוני? ייטס? שון ריי? באוטיסטה? מנצור? מרקוס רול גאנטר קורמייר פלקס ווילר לי פירסט קטלר מלווין אנתוני אוון סטפני והרשימה יכולה להמשך עד מחר. שיצאת טמבל בפעם הראשונה עוד הבלגנו והסברנו לך, אבל שאתה יוצא בפעם השניה אתה כבר צריך לדעת לסתום את הפה. |
תקרא את כל התגובות לפני שאתה מדבר ותראה מה רשמתי תגובה אחת לפניך
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תהיה בטוח שכל מי שציינתה שקרח לא קרח בגלל השימוש בסטרואידים אלה קירח כי הוא בחר להיות ככה.יש עוד מליון מפתחי גוף שמסייקלים חופשי ולא נופלת להם שערה אחת מהראש,להפך הורמון גברי מוגבר רק תצמיח להם עוד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני פשוט שונא הכללות ושאני שומע מאמנים שאמורים להיות בקיאים בנושא ולדעת דבר או שנים שמכפישים סטרואידים ואבקות "ניפוח" רק בגלל המחסור שלהם בידע - אני פשוט רותח ! צריך לעשות לינץ' באנשים שמוכרים שטויות כאלה לילדים בני 15 , אחרי זה מתפלאים למה כל העם חיי בסרט רע על פיתוח גוף |
נראה לי שיש כאן יותר מדי אנשים שמגנים על סטרואידים, מתוך אהבה עיוורת לפיתוח גוף.
בוודאי שזו אחת מתופעות הלוואי הידועות של החומרים האלה. אבל כמו שאמרו - יש כאלה שזה פחות משפיע עליהם. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ