ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   שאלה? (https://israelbody.com/showthread.php?t=53271)

ירין מוסקוביץ 03-05-09 15:18

שאלה?

למה רוב הבאדיבילדרים יש קרחת? זו אחת מתופעות הלוואי של שימוש בסטרואידים?

hanna666 03-05-09 15:29

לא...

sagi10 03-05-09 16:38

לא . חד משמעית

אבל,אם יש לך במשפחה עבר להתקרחות השימוש בסטרואידים אנאבולים עלול לגרום לתופעת ההתקרחות להתרחש אצלך בגיל מוקדם יותר .

אבל אל חשש,הם לא מתקרחים בגיל 25 סתם מיתוס מופרך

dethMAN 03-05-09 21:07

מאיפה הבאת את הרוב הזה?

sagi10 03-05-09 21:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dethman (הודעה 822986)
מאיפה הבאת את הרוב הזה?

אנשים אוהבים לעשות הכללות בנושאים שהם לא מבינים בהם על מנת להדגיש את העובדה שהטענה שלהם היא הצודקת .
כנראה שפותח הנושא בא עם טענה חרוטה במח של התוצאה לטעמו ולכן ההכללה הברוטלית הזו

yishai 03-05-09 21:43

כן.... מה לא התקרחות זה אחת התופעות לוואי בסטרואידים מה לא.
וגם כן כשאתה עם קרחת תנראה יותר קשוח.

sagi10 03-05-09 21:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yishai (הודעה 823022)
כן.... מה לא התקרחות זה אחת התופעות לוואי בסטרואידים מה לא.
וגם כן כשאתה עם קרחת תנראה יותר קשוח.

הסברתי כבר למעלה, ואני יודע על מה אני מדבר
בניגוד אלייך

ירין מוסקוביץ 03-05-09 22:00

ציטוט:

מאיפה הבאת את הרוב הזה?
רוב הבאדיבילדרים המוכרים ומעבר היום הם קרחים דקסטר גקסון, רוני קולמן, פיל הית', ויקטור מרינז, רוני קולמן, לי הייני ועוד רבים אחרים.

המאמן שלי בחדר כושר הוא מתחיל להקרחי והוא אמר לי שאחת מתופעות הלוואי של לקחית סטרואידים היא התקרחות.
אז אל תשקו אותה פה. כל אחד חושב שהוא מבין הכי טוב ובסוף אף אחד לא מבין כלום

לילה טוב

ירין מוסקוביץ 03-05-09 22:01

*להקריח
*תשחקו

sagi10 03-05-09 22:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ירין מוסקוביץ (הודעה 823047)
רוב הבאדיבילדרים המוכרים ומעבר היום הם קרחים דקסטר גקסון, רוני קולמן, פיל הית', ויקטור מרינז, רוני קולמן, לי הייני ועוד רבים אחרים.

המאמן שלי בחדר כושר הוא מתחיל להקרחי והוא אמר לי שאחת מתופעות הלוואי של לקחית סטרואידים היא התקרחות.

לילה טוב

זה לא סותר את מה שאמרתי .

StaSus 03-05-09 22:18

רוני קולמן לא קירח , ג'יי לא , שוורצנגר לא , לי פריסט לא , קווין לברוני לא , מוסטפה מוחמד לא , דוריאן יטס לא , מרקוס רול לא , רוני רוקל לא , דניס וולף לא , מלווין אנטוני לא , קאי גרין לא , פאקו בטיסטה לא , סילבסטר סטאלונה לא . קיצר יש עוד הרבה מאוד לא קירחים שמשתמשים בסטרואידים..

ירין מוסקוביץ 03-05-09 22:41

ציטוט:

רוני קולמן לא קירח , ג'יי לא , שוורצנגר לא , לי פריסט לא , קווין לברוני לא , מוסטפה מוחמד לא , דוריאן יטס לא , מרקוס רול לא , רוני רוקל לא , דניס וולף לא , מלווין אנטוני לא , קאי גרין לא , פאקו בטיסטה לא , סילבסטר סטאלונה לא . קיצר יש עוד הרבה מאוד לא קירחים שמשתמשים בסטרואידים..
לא הבנת אותי לא אמרתי שכל מי שמשתמש בסטרואידים הוא קרח כולה שאלתי אם אחת מתופעות הלוואי של לקיחת סטרואידים היא התקרחות היום המאמן שלי אמר לי שכן ברור שיש באדיבילדרים שלא קרחים

לילה טוב לכם

dethMAN 03-05-09 22:57

ציטוט:

לילה טוב

וואי אתם כבר עולים לי על העצבים, פיל היט לא קירח ,הם פשוט גילחו כל שערה שבראש שלהם... לדקסטר יש רק מפרצים גם הוא לא קירח ואותו דבר לגביי ויקטור וקולמן... ואיזה רבים אחרים???
ארנולד? לברוני? ייטס? שון ריי? באוטיסטה? מנצור? מרקוס רול גאנטר קורמייר פלקס ווילר לי פירסט קטלר מלווין אנתוני אוון סטפני והרשימה יכולה להמשך עד מחר.
שיצאת טמבל בפעם הראשונה עוד הבלגנו והסברנו לך, אבל שאתה יוצא בפעם השניה אתה כבר צריך לדעת לסתום את הפה.

ירין מוסקוביץ 03-05-09 23:04

תקרא את כל התגובות לפני שאתה מדבר ותראה מה רשמתי תגובה אחת לפניך

sagi10 03-05-09 23:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ירין מוסקוביץ (הודעה 823149)
תקרא את כל התגובות לפני שאתה מדבר ותראה מה רשמתי תגובה אחת לפניך

אחלה, מקווה שהבנת .

Pro_XXL_Universe 03-05-09 23:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sagi10 (הודעה 822778)
לא . חד משמעית

אבל,אם יש לך במשפחה עבר להתקרחות השימוש בסטרואידים אנאבולים עלול לגרום לתופעת ההתקרחות להתרחש אצלך בגיל מוקדם יותר .

אבל אל חשש,הם לא מתקרחים בגיל 25 סתם מיתוס מופרך

יש תופעת לוואי מהסוג הזה,זה אינדוידואלי מאוד כמובן!
תהיה בטוח שכל מי שציינתה שקרח לא קרח בגלל השימוש בסטרואידים אלה קירח כי הוא בחר להיות ככה.יש עוד מליון מפתחי גוף שמסייקלים חופשי ולא נופלת להם שערה אחת מהראש,להפך הורמון גברי מוגבר רק תצמיח להם עוד.

Holy_Templar 03-05-09 23:29

ציטוט:

לילה טוב

http://www.justadventure.com/article...t%20up%201.jpg

sagi10 03-05-09 23:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 823172)
יש תופעת לוואי מהסוג הזה,זה אינדוידואלי מאוד כמובן!
תהיה בטוח שכל מי שציינתה שקרח לא קרח בגלל השימוש בסטרואידים אלה קירח כי הוא בחר להיות ככה.יש עוד מליון מפתחי גוף שמסייקלים חופשי ולא נופלת להם שערה אחת מהראש,להפך הורמון גברי מוגבר רק תצמיח להם עוד.

בדיוק,בגלל זה אמרתי עלול - כל מקרה כשלעצמו

אני פשוט שונא הכללות ושאני שומע מאמנים שאמורים להיות בקיאים בנושא ולדעת דבר או שנים שמכפישים סטרואידים ואבקות "ניפוח" רק בגלל המחסור שלהם בידע - אני פשוט רותח !
צריך לעשות לינץ' באנשים שמוכרים שטויות כאלה לילדים בני 15 , אחרי זה מתפלאים למה כל העם חיי בסרט רע על פיתוח גוף

Philip1123 04-05-09 00:39

נראה לי שיש כאן יותר מדי אנשים שמגנים על סטרואידים, מתוך אהבה עיוורת לפיתוח גוף.
בוודאי שזו אחת מתופעות הלוואי הידועות של החומרים האלה. אבל כמו שאמרו - יש כאלה שזה פחות משפיע עליהם.

Pro_XXL_Universe 04-05-09 00:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sagi10 (הודעה 823179)
בדיוק,בגלל זה אמרתי עלול - כל מקרה כשלעצמו

אני פשוט שונא הכללות ושאני שומע מאמנים שאמורים להיות בקיאים בנושא ולדעת דבר או שנים שמכפישים סטרואידים ואבקות "ניפוח" רק בגלל המחסור שלהם בידע - אני פשוט רותח !
צריך לעשות לינץ' באנשים שמוכרים שטויות כאלה לילדים בני 15 , אחרי זה מתפלאים למה כל העם חיי בסרט רע על פיתוח גוף

בשיא הכנות ניראה לי שהמאמן שלו אחי פשוט מנסה לעשות עליו רוח כי הוא בן 15,בזה שהוא אומר לו "תשמע נשמה בגלל הסטרואידים נשר לי שיער כי אני סייקליסט כבד וגבר אז נושרות לי השערות,תיראה את הקרחת שלי" אבל עדין הדגשתי את הנקודה שזאת סה"כ תופעת לוואי מוכרת אך אינדוידואלית:)זה ניראה לי בהתחלה כאילו המאמן שלו רצה בכוח לגרום לו לחשוב "ואיייי הוא לוקח סטרואידים איזה מטורף,צריך להעריץ אותו!" לא ככה?:blush:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:34.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ