ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   למבינים באיגרוף (https://israelbody.com/showthread.php?t=53265)

haim15 03-05-09 14:08

למבינים באיגרוף

אני רוצה להתחיל להתאמן באיגרוף ויש לי מס' שאלות אז כל מי שמבין באיגרוף ויכול לעזור שישאיר פה אייסי או מסן.

תודה מראש;)

bored2death 03-05-09 14:21

תשאל פה ואשתדל לענות לך

u.c 03-05-09 14:53

אני גם רוצה להתחיל...
איפה בכלל אימונים של זה..
אני מבית שמש ולומד ברחובות

haim15 03-05-09 15:32

טוב אז ככה:
1. אני רוצה להתאמן באיגרוף בבית כי אין באיזור שלי אימונים לאיגרוף אז אני רוצה לדעת עם אני צריך לקנות שק? או שלא כי יש לי מזרון למיטה 13 ס"מ בערך והוא גם ארוך ואני לא משתמש בו בכלל אז אני יכול להעמיד אותו לייד הקיר ולהתאגרף עליו (אני לא מרגיש בכלל את הקיר רק את המזרון).
2. איך בונים תוכנית לאיגרוף? לפי מה מחלקים? מס' אגרופים עם יד ימין מס' עם שמאל ואז עם שניהם איך זה הולך? כנ"ל לגבי בעיטות
3. כמה זמן בערך אמור לקחת אימון ממוצע של איגרוף?
4. תעלו כמה סרטונים של לימוד איגרוף למתחילים אם יש כזה דבר
5. איך מתבצע חימום באיגרוף 5 דקות כרגיל או שצריך יותר??

talll 03-05-09 18:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי haim15 (הודעה 822711)
טוב אז ככה:
1. אני רוצה להתאמן באיגרוף בבית כי אין באיזור שלי אימונים לאיגרוף אז אני רוצה לדעת עם אני צריך לקנות שק? או שלא כי יש לי מזרון למיטה 13 ס"מ בערך והוא גם ארוך ואני לא משתמש בו בכלל אז אני יכול להעמיד אותו לייד הקיר ולהתאגרף עליו (אני לא מרגיש בכלל את הקיר רק את המזרון).
לבד,אתה לא תצליח אתה צריך ללמוד הרבה לפני עוד טכניקה לפני שאתה מתחיל אימונים פיזיים אחרת אתה תזיק לעצמך..
ולא מזרון זה לא כמו שק אין לך את הקונטרה של השק ואין את הצורה ואין לך אפשרות להיא כל סוג אגרוף חוץ מאגרוף ישר וגם יהיה סיכון למפרק כף היד שלך מתנועה לא נכונה

2. איך בונים תוכנית לאיגרוף? לפי מה מחלקים? מס' אגרופים עם יד ימין מס' עם שמאל ואז עם שניהם איך זה הולך? כנ"ל לגבי בעיטות
אין ממש תוכנית ללמוד איגרוף צריך ללמוד טכניקות של המון דברים עמידה,איך לזוז,איך לתת מכה נכונה,איך להגן איך להתחמק וכו'
תלוי בך
אני מאמין שיש דברים ביוטיוב,תנסה לחפש

[/b]5. איך מתבצע חימום באיגרוף 5 דקות כרגיל או שצריך יותר??
באגרוף ובאומנויות לחימה בכלל קודם כל חשוב לבצע מתיחות טובות לכל הגדוף להתחיל מצוואר לעבור לכתפיים ידיים מותניים ברכיים רגליים וכו'..
אחרי זה אפשר לעשות חימום של ריצה או משהו ולהתחיל לעבוד עם השק

בכללי הסיכויים שלך להצליח ללמוד היאבקות לבד בבית שואפים לאפס אני ממליץ לך להירשם לחוג מסויים או לוותר חבל על המאמץ וההשקעה

bored2death 03-05-09 19:42

כמו שטל כבר סיכם לך, לבד אין סיכוי שתלמד איגרוף, גם לא מסרטונים
אתה צריך מאמן והמון קרבות (ספארינג) כדי שתוכל לצבור ניסיון וידע
הדבר שעדיף שתעשה זה תמצא את קבומת האיגרוף שקרובה לבית שלך ותתאמן שם, ככה גם לא תצטרך לדאוג לגבי שקים וכאלה

yishai 03-05-09 21:29

ציטוט:

טוב אז ככה:

יש למעלה בסופר איגרוף... ועוד מלא סוגים של איגרוף.

תקנה שק...
וכפפות לאימון ..
אתה פשוט מתאמן על סוגי אגרופים שונים שהמאמן נותן לך באימון כמו לתת בכל המהירות כ3 סטים
לרק בצדדים כמה סטים וכו'... זה אתה לומד עם מאמן.
3.חצי שעה
5.המאמן ילמד אותך.

Tapit 03-05-09 22:18

ציטוט:

טוב אז ככה:

1.לא יודע לא הייתי ממליץ האמת כי אתה פחות תעבוד על תזוזה ולא תוכל לתת מכות מכל מיני זוויות..מצד שני זה לא עולה כסף אז זה נחמד לטכניקה.
2.בעיטות זה כבר לא אגרוף אחי :p
בכל מקרה אתה קודם כל לומד את הטכניקה טוב, ואז אתה פשוט עומד בטווח יחסית גדול מהשק, נכנס בקומבינציה או שתיים (נגיד left jab right cross החוצה) ופשוט זורם וזז הרבה.
3.כמה שאתה רוצה, כמה שיותר יותר טוב ויותר שיפור בטכניקה.
4.חפש boxing basics ושטויות כאלה בyoutube ותנסה תקח מה שנוח לך ואל תקח מה שלא.
5.אם אתה עובד על שק אתה יכול להתחיל חלש על השק בשביל חימום לדעתי..
בכל מקרה אתה כן יכול לרכוש טכניקה בסיסית ולעבוד עליה בבית ולשפר אותה, אבל אתה צריך טכניקה בסיסית משולמת וזה קשה ללמוד מסרטים אלה אם יש לך קליטה טובה p: ולך תראה mma קצת זה יתן לך דוגמה לאיך משתמשים בזה בקרב.
ושום דבר לא יהיה אפקטיבי כמו קרבות עם אנשים.

haim15 04-05-09 00:04

תודה ח'ברה עזרתם לי מאוד!

elnorv 04-05-09 09:31

כנס אחי.. אני יעזור לך.. בכל שאלה שתירצה
441700209

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:25.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ