![]() |
חטיפי אנרגיה למיניהם - מה דעתכם?
אני מחפש ארוחה זמינה לפני האימון במכון שכן בגלל כל מני אילוצים אני לא תמיד יכול לאכול ארוחה אופטימלית לפני האימון, אגב אני בתקופת חיטוב אם זה משנה משהו.
בכל מקרה אני יודע שיש כל מני חטיפי אנגריה למיניהם המבוססים על פחמימות שלכאורה טוב לאכול אותם לפני אימון, מעבר לכך שהם יקרים בטירוף וחלקם נראים לי כמו חטיפים לכל דבר (כל מני קורני כאלה עם שוקולד וכדומה) האם הם באמת יעילים יותר מפרוסת לחם ?? |
אתה לא חייב לאכול ארוחה לפני האימון.
במיוחד בחיטוב. חבל על הקלוריות. |
במסה אכלתי מלא כאלה יש בהם חלבון ופחמימה אבל יש בהם גם קצת שומן רווי שזה מבאס...
יש חטיף אנרגיה רק בשביל הספורט רשום לאכול אותו לפני אימון או במהלכו הוא רחב כזה בצבע תכלת..ובטעם בננה |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש את החטיפי חלבון שאתה יכול לראות שיש אותם בחנות של ישראלבודי, אם אתה מדבר עם האנרג'י והקורני וכל אלו, תבדוק שהערכים מתאימים לאותה ארוחה שאתה אוכל, אם כן אז זה יכול להיות תחליף... |
ציטוט:
|
מבחינת ערכים קלוריים זה דומה ללחם מלא רק שפרוסת לחם עולה גרושים וכל חטיף כזה עולה כמה שקלים בגלל זה אני שואל אם באמת יש לזה ערך מוסף או שזה סתם כמו לאכול כל דבר אחר בעל ערכים קלורים דומים
|
אכלתי את זה פעם לפני אימון..טעים דבר ראשון, והאמת שהרגשתי יותר נמרץ באימון ואני לא יודע למה, אין בזה משהו מיוחד..
|
קורני שליטה
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ