![]() |
ליטר חלב 1% ביום מזיק או לא?..
תירוא אני שותה ליטר של חלב 1% ביום..
(חלב אצלי כמעד כמו מים).. שמעתי דיי הבה שמועות שזה לא טוב.. לשתות הרבה חלב בגילי.. בן 18.. שזה טוב לילדים קטנים או זקנים?.. מי שהוא יכול להגיד לי אם זה מזיק?.. |
עדיף פחות.
|
ציטוט:
|
גם אמא שלי מעירה לי כשאני שותה יותר מ-2 כוסות חלב ביום
זה או שהיא מתקמצנת או שבאמת זה לא טוב |
תשתה בין חצי ליטר ל700 לא יקרה כלום.
|
יש מחקרים שאומרים שיש בחלב פרה חומרים מסרטנים...אומרים לא להפריז בשתייה
|
עד היום זה לא הזיק לי =)
אני שותה ליטר חלב בארוחה (בוקר) |
ציטוט:
|
איזה כיף לכם שאתם יכולים לשתות חלב חופשי..אני אחרי ליטר חלב אצטרך ישר להגיע לחדר מיון (רגיש ללקטוז:\)
|
ציטוט:
1,200 מ"ל כמעט כל בוקר.. אלא אם אני מפרק איזה בשר או מוותר ואוכל גיינר כי אין לי כוח :) |
ציטוט:
איזה סיוט ! |
ציטוט:
רגישות ללקטוז לא עובר בחיים ידידי, זה בעצם אלרגיה. |
חח הפוך היא רק מתחזקת..פעם הייתי יכול לשתות חלב בכמויות מסחריות (ובגלל זה אני ממש מבואס כי אני יודע כמה זה טעים) אבל מגיל 15 בערך לאט לאט התחלתי לחוש כאבי בטן אחרי כל פעם ששתיתי ואז הרופא הסביר לי שכנראה האנזים שמפרק את הלקטוז נעלם מהגוף או משהו כזה ומאז אני לא מסוגל לשתות טיפה אחת של חלב או מוצר חלב כלשהו בלי שזה יפוצץ לי את הבטן ויגרום לי לנודים שאתה יכול להריח עד לבית שלך בגרמניה:d
|
ציטוט:
לאמא שלי פעם היתה אלרגיה לפרווה, אלרגיה ממש חריפה, אחרי כמה שנים אמא שלי הלכה להבדק ואמרו לה שהאלרגיה עברה. וגם אני שאלתי אלרגולוג והוא אמר לי שאלרגיות יכולות לעבור. |
ציטוט:
מעבר לגיל ינקות ... והאנזים אמור להפסיק להתקיים אבל כדרכו של עולם והטבע פתחנו את עצמנו ואנו סבילים לדברים... |
גם לי אין בעיה עם חלב אבל כל עוד וזה לא בירה לא מבין איך אתם יכולים לשתות יותר מ 600-700 מיליליטר נוזלים במכה
טכב גם אני במשך שנים פירקתי לפחות קרטון וחצי חלב ביום דווקא 1 אחוז לא בגלל דיאטה פשוט כי לשתות חלב מלא בכמות זה מרגיש כבד כזה ו 1 אחוז מרגיש יותר מדולל ונח |
ציטוט:
תשתה 3 כוסות של חצי ליטר בפחות מ 4 דקות .. יש לי חבר ששותה שתי כוסות של ליטר בפחות מדקה אחת :) |
לא בריא אבל שיהיה לבריאות.
|
אני שותה כל יום 1.600 ליטר
לא הבנתי מה לא בריא בגלל השומן רווי? |
ציטוט:
הם גורמים לבילבול ביצים ועבודה בעיניים.... זהירות |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ