![]() |
שלום לד"ר ולכולם, קושי להתאמן אחרי חודשיים רצופים
נמאס לי כבר, אחרי חודשיים של אימונים אני חייב לנוח לפחות חצי שנה.
זה ממש מעצבן, יש למישהו המלצות?, מה לאכול לאחר או תוך כדי+לאחר החודשיים האלה?, אולי חומר כלשהוא שצריך לקחת?, אולי מסאז'ים תוך כדי+אחרי?. אולי חומר שהוא במרשם רופא בלבד?, כדורים כלשהם שעוזרים לגוף לחזור להרגשה הטבעית?, אני כבר אובד עצות. תודה!. |
כמה פעמים בשבוע אתה מתאמן ?
אתה מתאמן מתחיל כולה חודשיים כבר נמאס לך ? |
אתה ישן מספיק ?
אתה אוכל מספיק ?? איך התכנית אימונים שלך?אולי יש לך אימוני יתר! |
אחי אתה פורש לא חבל
|
תעלה תוכנית אימונים שלך,תפריט (עם יש)
וכמה פעמים אתה הולך לחד"כ. |
אני לא מתאמן מתחיל, התאמני מספר פעמים, וכל פעם פרשתי אחרי חודשיים-שלוש בגלל אותה בעיה להפסקה של כמה חודשים טובים.
בכל מקרה, ישן אני ישן מספיק. תכנית אימונים: יום מנוחה יום אימון: גב - 3 סטים שני מכשירים. כתף: 3 סטים, מכשיר אחד\שתיים. כתף אחורית: 3 סטים מכשיר אחד. יד קדמית אחורית, חזה תחתון\עליון. בטן (לפעמים). זה הכל. |
אתה עושה את האימון הזה ואז מנוחה, ושוב?
תכנית גרועה מאוד אחי. |
ציטוט:
|
Nה אפשר להגיד לך,כנראה שזה לא בשבילך,פיתוח גוף זה לא סתם ללכת למכון כושר זה ממש דרך חיים,זה דורש התמדה,כנראה שאין לך את זה.
אתה אמור להנות מזה ,שהיה לך חשק להתאמן .. תנסה לשנות תוכנית אימונים שהיה לך יותר מעניין תתחיל לאכול כמו מטורף!,גם לי פעם נמאס אולי בגלל שלא גדלתי אבל מאז שנכנסתי לישראל בודי הבנתי מה הטעויות שלי התחלתי לגדול החשק פשוט גדל! אתה יכול לנסות אולי לקנות תוסף חדש זה גם יגרום לך חשק לאימונים.. |
אין מטרה , אין רצון , אין ביצוע.
|
כנראה שאין לך רצון והתמדה בקטע הזה.
לך תחפש לך ספורט אחר..גולף זה ממש נחמד |
תשובה
ציטוט:
למה אתה חייב לנוח חצי שנה? אתה חייב להתמיד על מנת לראות תוצאות- במיוחד בפיתוח הגוף. חומרים- אפשר להיעזר בקראטין, אבקות חלבון או אבקות עליה במסה. בהצלחה! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ