![]() |
זה רק או שאני מריגש שרירים אחרי אוכל =\?.. (הסבר מפורט בפנים)
תיראו שאני הולך מכון כושר. וואלה עובד שמח מריגש ניפלא והכי חזק בעולם XD...
10 דקות אחרי אימון הכל עובר לי אני מריגש כיאלו לא התאמנתי =\.. ואני מתעצבן.. ואני עובד חזק!!.. חושבים שאני עושה אירובי מי רוב זיעה :1::yup: אבל אחרי ארוחת מלכים שלי אחרי אימון.. פתאום BOOM אני מריגש בהמה!! כיאלו כל אימון חזר^^ שלא נדבר שאני קם בבוקר מה אני מריגש ^^ ארלונד XD השאלה שלי אם גם לכם קורה מצב כזה שאתם מרגישים שעבדת באימון אחרי אוכל?.. או שזה רק אני |
הפחמימות נותנות אפקט של פאמפ תקנו אותי אם אני טועה
|
ציטוט:
|
גם אי מרגיש את מה שאמא היתה אומרת לי כשהייתי קטן: "תאכל כדיי שתגדל", כמה אמא צדקה..
|
אפשר להגיד שגם אני מרגיש משהו בסיגנון..
אחרי אוכל אני מרגיש טוב עם עצמי :] (ולא כי אכלתי :x) לא יודע אם זה פסיכולוגי או לא...אבל שיהיה |
אכן יש סוג של פאמפ
בגלל זה גם מתחרים עושים העמסת פחמימות לפני תחרות |
ציטוט:
רציתי להגיד את זה אבל לא אמרתי כי לא הייתי בטוח ולא רציתי לצאט טיפש:sad: :sad: |
אני ככה אחרי סטייק אנטריקוט 400גרם ..
לא משניצל נגיד איזה כיף |
קורה לי לפעמים
|
בטח קורה לי כל פעם אחרי האימון בארוחה.. הרגשה אדירה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה מחכה שאני יבוא אליך אני לא מבין חחח^^:ok: |
ציטוט:
|
חפיף אחי.. פעם הבאה..
|
אני תמיד דופק ארוחה גדולה שעה וחצי-שעתיים לפני אימון
פחמימות וחלבונים אני בא לאימון עם אנרגיה שאני הולך לאימון בלי לאכול לפני אני מרגיש חלש... |
אני מרגיש תבטן שלי צועקת הצילו....
|
זה גם קורה לי העסק הזה....
לא יודע אם קורה לך בדיוק , אבל שאני חוזר מהמכון כושר אני שותה אוכל ומרגיש כיאלו לא עשיתי אימון רציני... רק למחרת אחרי השינה אני מרגיש שעשיתי אימון טוב... |
ציטוט:
זהו אחי אני מריגש רק אחיר האורחה של אימון את העבודה.. שלא נדבר אחרי שינה שאני מריגש בהמה^^ |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא הוא ראה אותי ולא בא להגיד לי שלום.. ניראה אותו מחר בבית ספר מקיסמום.. למה אתה שואל אחי? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ