![]() |
אני שותה ביצים זה טוב?
אני מפריד את הצהוב מהלבן
ושותה ת'לבן עם חלב זה טוב? אחרי אימונים וגם מתי שלא מתאמן |
ציטוט:
אותו אפקט אותם ערכים.. וחוסך ממך את הסלמונלה :) אבל איך שבא לך |
ציטוט:
|
שמבשלים זה מוציא את הויטמינים אחי
אני שותה כבר שבוע בימצים ואני מרגיש שזה עוזר משהו בן :):):):) ואני אוכל קשות וזה סתם.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש כל כך הרבה מאכלים שמכילים חלבון ביצה לא מבושל כך שאני בספק אם זה מסוכן ... (בעיקר קצפות לעוגות),לדעתי הצהוב זה בעייתי. אולי הערך של החלבון עולה בבישול, אבל אם טעים לו אני לא רואה בזה בעיה.. שיהנה. |
יאלה אתם כולכם ילדים קטנים
תמיד אומרים לא לשתות מלא אנשים אמרו לי שצריך לשתות מהמכון אמרו לי ועוד כמה שהתאמנו בעבר והיו שותים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא טעים לי אבל שמבשלים זה מוציא את החלבונים וזה..
|
ציטוט:
לא יודע מה הוא חושב לעצמו שהוא שותה ביצים אבל לתרום לו יותר מלאכול מבושל זה בטח לא... |
ציטוט:
תגיד אתה יודע משהו בתזונה? לך תשתה תביצים שלך תעשה שייק ביצים למי אכפת, אתה בא שואל שאלות ועוד מתווכח, אידיוט |
ציטוט:
http://www.youtube.com/watch?v=48rz8udZBmQ כנס |
ימפגר אתם תמיד אומרים לא לשתות וכולם אומרים לי לשתות ומלא שותים ואומרים אותו דבר רק פה אומרים ככה
|
שמע אתה ממש מתנהג כמו ילד, אני לא מכיר שום תרומה של חלבון לא מבושל (אבל גם לא נזק)
במקום לקלל ולהתנהג ככה תראה לנו מה המקורות שלך שמוכיחים שיש תועלת של חלבון לא מבושל על מבושל. אני קראתי בכמה מקומות בפורום שהחלבון המבושל בעל ערך גבוה יותר משל לא מבושל. חושב אחרת? תוכיח! |
ציטוט:
שאלת אם זה טוב, אמרו לך שלא. אז למה אתה מתווכח? אתה שואל, עונים לך ואתה לא מוכן לקבל? אז אל תשאל! |
תעשה מה שבראש שלך על הזין שלי אבל שתקבל את הסלמונלה אל תבכה בפורום
|
למה לשתות חיי?זה טעים בכלל יש לזה כלכך הרבה חיסרונות ואין יתרונות...
ובכלל אני לא מכין אנשים ששואלים אומרים להם ואז הם אומרים לא זה לא נכון אתם לא יודעים כלום |
ציטוט:
|
עד עכשיו לא הבנתם שהוא מסתלבט?
הבן אדם פתח פה איזה 50 אלף משתמשים כל פעם עם אותו כינוי רק עם תוספות של o או 0...... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ