![]() |
גדילת השריר
האם אפשר להישאר במשקל שלי ובאחוז שומן שלי ופשוט להיתאמן ולראות תוצאות(שרירים)
או שחייבים להתחיל מסה? |
חחחחח.. גם אני חשבתי כך... שרק הגעתי לפורום הזה...
אבל אחי.. טעיתי זה אפשרי אבל כמעד בלתי אפשרי.. כי כמו איזה אחד מי פה אמר... (לא זוכר מי חחח.. מצטער) "שרירים עושים במטבח" חחח.. Xd ומטבח עושה לך את מסה ושומן... ומסה עושה לך אחוז שומן גובה יותר.. וגם משקל גדול יותר^^ |
אלנורב, אתה מוריד גם את אלכס מאשדוד? =]
|
אולי תקטין את הפוסטר הזה
|
ציטוט:
כי המ אני ירשום את משקלים אני מחליף אותם כל יום XD עולה יורד.. כי אני עובד יותר על סיבולת.. וכוח.. אבל איזה אלכס אתה מתכוון?.. אני אמור להכיר אותו אני מכיר כמה אלכס בחיים שלי xd וקרה לי פשוט אלנור :):):):).. לא אלנורב ^^ או אלינור כי אז אני מתחרפן^_^ ציטוט:
מה לעזעזל כזה מפריע לך או מה...? |
הוא מאשדוד, בן 18, גם כן מתאגרף. אני כל הזמן שוכח את השם משפחה שלו, חבר טוב שלי.
לבינתיים הוא זכה 2 תחרויות אחרונות באיגרוף מקום ראשון. אז אתה אמור לדעת מי זה =] אני חושב הוא במשקלים של 80 קילו. |
ציטוט:
|
רק אם אתה מתאמן מתחיל
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אתה לא תשמין יותר מדי אם תבנה את התפריט שלך בהתאם, למשל, תפריט של מתאמן 1 לאכול 200ג חזה עוף, 100ג אורז, כוס תירס + סלט, לעומת תפריט של מתאמן 2, המבורגר + ציפס + קולה, התוצאות לא יאחרו להגיע. |
ציטוט:
וכמה אני צריך לאכול במסה? |
ציטוט:
לחדד יותר את הנושא: http://www.israelbody.org/Index.asp?CategoryID=298 יש לך תפריטים + מדריך מעולה למתחיל. |
ציטוט:
|
אם אתה מתחיל זה יכול לקרות, גם אם תעלה את אחוז החלבון מסך הקלוריות, כשאתה במצב שאתה לא אוכל מספיק ממנו. בכל אופן, לא מדובר בעלייה רצינית.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ