![]() |
מר ישראל החטוב
http://israelbody.org/_uploads/image...eforeafter.jpg
תוך כמה זמן הוא הגיע לזה מישהו יודע? וכמה זמן הוא הגיע לזה? http://israelbody.org/_uploads/image...ry/102Naft.jpg |
הראשון - שנה לפחות לדעתי
השני אולי פחות כי תאכלס הוא לא ממש שינה מאסת שריר בצורה רצינית אבל גם יכול להיות שנה שוב- ל ד ע ת י אני מתכוון זמן נטו בין תמונה לתמונה עם הדרכה דיי צמודה |
הגזמה
^ |
תלוי מה המינונים שהוא לקח
|
בשני יש עריכה...
|
גם התמונות מטעות
ה"לפני" כמה באמת לפני - לפני שהוא התחיל להתאמן , לפני שהתחיל חיטוב.... |
ציטוט:
|
לא משנה
|
תלוי איזה חומרים הוא לקח :)
|
להגיד על איתי בושרי שלקח לו שנה שהגיע לגוף שלו זה זלזול במודע או שלא במודע.
לבושרי יש גוף נהדר, איכות שריר, ובגרות שריר שהם דברים שלוקח שנים רבות להשיג, והתמונות אגב ממש מטעות כי במציאות הוא מרשים יותר. מה שכן, חיטוב עושה הבדל עצום, והליך החיטוב אכן יכול לקחת בין 3 חודשים לחצי שנה, אבל בניית הבסיס, כדי שיהיה בכלל מה לחטב, זה עניין של הרבה יותר זמן. ועוד דבר: לצערי הפורום אוסר דיבור על חומרים, ולכן לא אוכל להסביר את זה כמו שהייתי רוצה אבל באופן כללי: חומרים הם חלק מהספורט אבל הם לא קסם וגם חומרים לא בונים לבנאדם מאסת גוף לרמת תחרות תוך שנה אחת, צריך שתהייה איזשהי תשתית, מי שמחפש קיצורי דרך - אין לו מה לעשות בספורט הזה. |
ציטוט:
רק אלוהים יודע עד כמה אני מסכים איתך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואני אוסיף גם שלא חסר ליצנים שכל היום מעמיסים סייקלים וניראים כמו חרא! "אנשים שאין להם שיניים מקבלים במתנה אגוזים" פשוט מאוד... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זה רק אני או שבתמונה השנייה הוא לא נראה 23 אחוז שומן בתמונה הראשונה?
|
אז דוגרי זה לא אתי לשים תמונה כזו בתור דוגמא של 'אחרי השינוי של ישראלבודי' בלי לרשום את הזמן בין 2 הצילומים
כי מישהו חדש בתחום שמסתכל על התמונות חושב שהוא בא ליעוץ מקבל תפריט ותוכנית ואם הוא הדוק בתפריט ובאימונים תוך כמה חודשים הוא מצטלם לאתר |
כבוד הלוואי אלי להגיע לחיטוב כזה זה ממש ממש קשה הרבה כוח רצון
חומרים לחיטוב עוזרים מאוד.... אבל חייב לעשות דידאטה של 2000 גלוריות בשביל אחד כמוני ששוקל 100 קילו 2000 קלוריות אני אוכל ב10 דקות אז במשך 3 או 6 חודשים תולוי מה היה המצב של אחוז שומן לפני זה מאוד קשההההההההההההההההההההההההההה |
**אתה עובר על החוקים**
|
חבר'ה זה לא המקום להפגין את הידע שלכם ב"חומרים" מספיק.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ