![]() |
דל פחמימות
יש לי שאלה לגבי תפריט דל פחמימות יש כמה אנשים שאני עובד איתם באופן קבוע על תפריט דל פחמימות אני לא אפרט סיבות וכל זה לנושא
במסטיקים יש פחמימות רב קהיליות האם נהוג להחשיב אותן כפחמימות רגילות ? בבקשה לא להתחיל עם כל נושא המסטיקים שאני מתעסק בקטנות וכל זה |
אבל בכל זאת אתה מתעסק בקטנות
נראה לך שמסטיק 1 או 5 או עוד כמה ידפקו לך את הדיאטה |
ציטוט:
2- מדובר פה על 5-7 כופסאות ביום ואל תשאל למה גם אני נדהמתי :d |
תגובה אחרת :D :sbb2:
|
ציטוט:
גם אני רציתי לשאול את השאלה הזאת.. נחכה לתשובה :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה זה 4 קלוריות או פי 10 או 20 מזה מתוך ה 1600-1700 שבתפריט ביחיאאאאאאאאאאאאט לא אתה ולא אף אחד אחר שמצליח לראות פרעוש בתחת של כלב מ 400 מטר ישים לב לגרם הזה |
ציטוט:
|
ציטוט:
קופסת מסטיקים = 28 גרם 100 גרם -> 170 קלורי 70 גרם פחמימה 5 קופסאות = 140 גרם 140*70/100 = 98 גרם פחמימה 98 גרם פחמימה = כמות הפחמימה שאנחנו אמורים לאכול ביומיים הבנת למה זה חשוב בגלל זה אני שואל אם מחשיב אותה כפחמימה רגילה |
התחלת לעבוד על שרירי הלסת גם הא?
|
חנה אתה הערת לי על זה שכל גרם פחמימה חשוב אבל בגדול אתה מדבר על מספר חפיסות
אז תחליט מה העמדה שלך או שאתה מדבר על גרם או שאתה מתכוון ל 200 גרם דבר שני מה הקטע של ללעוס 7 חפיסות או בעצם יותר מחפיסה ליום זה הזוי |
ציטוט:
2- קשה פעם אחת לענות על השאלה עצמה ? |
כשה זה מגיע לכמיות כאלה צריך להחשיב.
זה ניהיה עסק יקר חחח... 5קופסאות מסטיק.. |
הקפצה :d סליחה אבל זה חשוב לי ולדימה :d
|
ציטוט:
הדיון הוא בעיקר סביב השאלה על השפעה על רמות הסוכר וגם על האפקט על מנגנוני שובע במוח. בכל מקרה,מסטיק הוא זניח כ"כ מבחינת ההרכב הקלורי.אתה צריך לצרוך כמות יוצאת דופן של מסטיקים על מנת להגיע לכמות פחמימות וקלוריות משמעותית (בהנחה שאנו מדברים על אלו ללא הסוכר). גם אם מדובר בתפריט דל פחמימות |
שאותו בן אדם ירד לקופסת מסטיקים אחת ביום מזה ההגזמה הזאת הוא שורף את השריר של הלסת חח לא סופרים דברים כאלה זה כאילו שאני יגיד כמה קלוריות זה 10 בקבוקים דיאט ענבים וזה יצא הרבה,מה שעושים זה פשוט מורידים את זה כי זאת פשוט הגזמה להשתמש ב-5 קופסאות מסטיקים ביום ברור שזה יפגע בתפריט וזה גם לא בריא לשיניים.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ