![]() |
עצומה למען שי דרומי
|
חתמתי!
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
וממתי עצומות שוות גרוש שחוק? |
מישהו רוצה להרחיב?
|
זה החקלאי "שהגן" על עצמו
|
ציטוט:
אם היו נכנסים אליי גנבים לבית הייתי עושה את אותו הדבר. מה לעשות, יש לנו מדינה דפוקה שבה לגנב מותר לפרוץ לבית שלך ואסור לך לעשות לו כלום. אני מקווה ששי דרומי יזוכה. |
ציטוט:
ואני שונא בדואים גנבים פי 2 ממך תאמין לי . במקומו לא היתי מדווח למשטרה היתי קובר את הגופות שלהם רחוק משם |
אנחנו עשינו אותו הדבר רק שזה היה ב3 בלילה ונאלצנו להסתפק ביריות באויר... מאז לא חזרו אלינו הגנבים יותר :wiggle:
|
ציטוט:
ולא צריך להיות טיפש כדי לדעת שמדובר במקרה גניבה טיפוסי. תקרא באתר עליו ותבין שהוא מוטרד כבר הרבה זמן מגנבים והם פוגעים בו כלכלית-נפשית כל הזמן. ד"א הוא ניסה לבצע הנשמה באחד הפצועים. לא יודע אם זה זה שמת. |
חתמתי.. עמית מעוז 02/02/2007 21:02:03
באמת מדינה מפגרת בה יכולים לפרוץ לך הביתה אבל לך אסור לעשות כלום |
חתמתי תעבירו את זה במסנג'ר ובאיי סי קיו אנשים!
|
האא ראיתי תצסיפור הזה בטלויזיה שהוא צבע אותם לא? או משהו אחר אני לא זוכר קיצר חתמתי :)
|
חוקים ליברלים של לוזרים מסכנים. פורצים לך לבית ואסור לך להגן על עצמך, שלא חס וחלילה תפגע בפורץ המסכן!! אחרי הכל מדובר באדם מסכן שאין לו כלום וצריך לרחם עליו!:cry_1: :cry_1: :cry_1: אסור לפגוע בבן אדם מסכן כמו פורץ, צריך לרחם עליו. הכי טוב גם לתת לו כסף ,כרטיסי אשראי, ואת המספר לכספומט(כדי שלא בטעות יבלע לו הכרטיס)
|
שאני מנסה להצביע שם זה רושם לי שהמייל לא בסדר..או משהו כזה למה זה?
|
תרשמו אל תהיו מפגרים.
אני זוכר היתה פעם תוכנית של חיים הכט על המצב במדינה או משהו כזה. הביאו חלקאי מהצפון שפרצו אליו 2 גנבים ( בכתבה אמרו שהם ערבים ), עכשיו האיש תפס אותם קרא לחבר שלו הביאו 2 פחי צבע, וצבעו את כולם. למחרת או כמה ימים אחרי זה באה המשטרה ולקחה אותו למאסר של שנים רבות. לתפארת מדינת ישראל.... ( כן בטח, על מי אני עובד... ) |
חתמתי ממזמן בפורום אחר
באמת חוקים מטומטמיםםם |
סעמק זה לא עהד לי , אני אנסה שוב היום במשך
|
תאמינו לי אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של החתימות, זה לא קצת טפשי? אני שואל בשיא הרצינות. הרי זה לא כאילו המערכת המשפטית מתבססת על דעת הרוב, זה לא כאילו אם הרבה יגידו "תשחררו אותו!!" אז בית השופט יגיד "בוא ניראה כמה חתמו באינטרנט ועל פי זה אני אחליט"
קצת טפשי לא? מה זה נותן? |
זה מגדיל את המודעות בציבור
|
ציטוט:
כאילו שלמישהו באליטה שמנהלת את המדינה איכפת מהחתימות או מהציבור. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ