![]() |
איכות שריר
אני שומע הרבה על המושג הזה ועדיין לא הבנתי כל כך מה הוא אומר, כאילו נניח יש שני בני אדם שווים בנתונים וגם באחוזי שומן ובנאדם x נראה יותר טוב מבנאדם y זה בגלל שהשריר שלו יותר איכותי? ניתן לעבוד על איכות השריר או שזה דבר שאי אפשר לשנות כמו הגנטיקה?
ועוד דבר אפשר 2 תמונות של שני בנאדם עם אותה מאסה בערך ואחוז שומן אבל שלאחד יש איכות שריר יותר גבוהה מהשני ובגלל זה הוא נראה יותר טוב. |
לדעתי ככל שהרמת שריר יותר גבוהה בגוף (זה קשור בהרבה דברים- גנטיקה, כמה העור מתוח על השריר...)אפשר להעלות באחוזי שומן ולהראות עדיין די טוב. קח לדוגמה מקרה קיצוני של פרו - באדיבילדרים שהם עולים 10-15 ליברות במסה ועדיין נראים די חטובים = להראות יותר טוב
|
גם צבע העור רלוונטי
|
ציטוט:
אבל בנאדם שמתאמן 20 שנה ובנאדם שמתאמן שנתיים ויהיו על נתונים שווים לא יראו אותו דבר... |
אני יודע שזה נשמע דפוק אבל יש דרך לעבוד על איכות שריר?? כאילו דברים מיוחדים שצריך לשים עליהם דגש חוץ מטכניקה נכונה?
|
בחיים לא שמעתי על המושג הזה ואני הרבה זמן בחדר כושר
|
אין דבר כזה איכות השריר בתחרוית ודדים את התחרה על פי כמה נתונים:
צבע גוף מסה רמת החיטוב פרופורציות גודל המותן בהשוואה לגודל הגב וכו"... |
איכות שריר ?!
|
ציטוט:
|
איכות שריר זה בעצם מושג מורכב שלפיו שופטים בתחרות , ז"א פרופורציה , אסתטיקה , סיטמטריה , דייטלס , איכות עור , רמת חיטוב וייבוש ועוד כל מיני דברים.
|
ציטוט:
איכות שריר זה בעצם מושג מורכב שלפיו שופטים בתחרות , ז"א פרופורציה , אסתטיקה , סיטמטריה , דייטלס , איכות עור , רמת חיטוב וייבוש ועוד כל מיני דברים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ