![]() |
תוכנית ab מתוקנת
A:
לחיצת חזה עם מוט 4x6 לחית חזה עם מוט בשיפוע חיובי 3x8 סקוואט עם מוט 3x8 כפיפות ברכיים 3x10 כפיפות מרפקים בעמידה עם מוטw 3x9 b: מתח עם משקל 3x8 בנט אובר רואו 2x10 לחיצת כתפיים עם מוט 2x10 הרחקת זרועות לצדדים בעמידה 2x10 לחיצה צרפתית 3x8 *בטן 3 פעמים בשבוע כפיפות בטן 4x10 |
יפה!!!! תוכנית מצוינת
|
שים יד אחורית בa וקדמית בb, תחליף כפיפות ברכיים בלאנג'ים\פרס.
תוכנית טובה. |
תוכנית לא רעה במקום 2סטים של הרחקה ו2סטים של לחיצת כתפיים תעשה 4סטים של מילטרי פרס נרא לי הגיוני יותר.
דרך אגב למה אן דדליפט?. |
יש לי שאלה,למה לי אף אחד לא עונה בנושא שפתחתי?כנ"ל אותכם אני מקווה שאתם לא עושים הפליות....חחחחח.תודה..יום טוב.
|
ציטוט:
הוא עושה נזק לגב בטווח הארוך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כפיפת ברכיים עובד על שריר הירך האחורי , למה להחליף בלאנג'ם או פרס עוד שלפני זה יש סקוואט ? ולמה להחליף את היד אחורית עם היד קדמית ? שלא תחשוב שאני שואל בשביל להגיד שדברייך לא נכונים אני שואל בשביל לצבור מידע , כביכול אני חשבתי גם לעבור לתוכנית ab משו דומה לזה אז אני רוצה לדעת למה . |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אצחק שהדדליפט שלי יהיה 200 קילו. |
ציטוט:
תמשיך לפמפם בייספס |
ציטוט:
אז מה אתה אומר על הפווארליפטרים שמתאמנים 20 שנה על דדליפט וחוליה אחת לא זזה ממקומה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
המסטרינג עובד גם בסקוואט ובלאנג' הוא העיקרי בכלל. גם פרס אפשר לעשות לכיוון ההמסטרינג או לכיוון הארבע ראשי. חוץ מזה, הורדת את אחד התרגילים המורכבים והורדת עבודה של מייצבים, בין השאר התאומים, גלוטס וכו'. להחליף בין הידיים כיוון שקדמית עובדת בגב ואחורית בחזה, אני לא מוצא סיבה להעביד את הידיים יום אחרי יום, כשאפשר באותו יום וממש לראות את התרגילים של הגב כעוד סטים ליד קדמית, כנ"ל אחורית עם חזה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תודה רבה אחי . |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ