![]() |
שמעו היום היה לי תאימון אחד הטובים !!
לפני כל סט ובזמן הסטים אמרתי לעצמי אני יצליח לייט וויט לייט וייט
בואנה עובד החרא הזה זה עוזר לפחות לי תנסו (ניסיתי את זה אחרי שקראתי את השפעת המוח איך הוא יכול לעזור היה את זה באיזה אחד ממארי המטבציה ) |
אני שמח אבל למה לפרסם דברים כאלו בפורום?
|
נו בטח אני עושה את זה בעיקר באימון רגליים דוחף את עצמי עד שאני מגיע לכשל חיובי ובאימון רגליים זה לא דבר פשוט
|
זה פורים אימונים אז אמרתי לעצמי אולי מישהו מפה ינסה את זה בעיקבות מה שרשמתי וזה יעזור לו לשפר תאימונים
entyende amigo? |
זה ידוע שזה הרוב בראש אם תבוא בגישה חיובית ותגיד לעצמך שאתה יכול- יהיה לך אימון מצויין אם תעשה ההפך ותגיד שאין לך כוח וכו' יהיה לך אימון חרא
|
אני כבר התרגלתי לצעוק לייט וויט בייבי שקשה...
|
ציטוט:
למה ליצעוק אפשר לומר בלב זה מה שאני עושה :) |
ציטוט:
גם אני דפקתי היום חתכת אימון, וזה באמת נכון גם לי זה עוזר... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה שועל יגסולבי אתה |
ציטוט:
אח שלי אני למדתי פשוט לא להיתיחס לאנשים האלה אנשים לא קולטים אז מה אם אתה חזק אז מה אם אתה גדול בתאכלס אחי אני מכיר אנשים שלא היה מעיז לדבר איתם מילה בפנים כמו שהוא מדבר פה ולא הם לא סוסים ביכלל הוא רק היה אומר להם מילה והוא היה מבלה אם הדגים בים חחחחח צינעות =] |
בואנה כל כך הרבה זמן אין לי מוטיבציה באימונים שזה מטורף :\
אני עדיין עולה בכוח ומעמיס משקלים, אבל עושה את זה בחוסר רצון מוחלט. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אח שלי תימצא לעצמך עוד מטרה !שתיתן לך מוטיבציה! |
לאדע אני כבר לא נהנה באימונים כמו פעם. אני מתאמן עכשיו רק בגלל הקריאטין שאני מתבאס לא להתאמן כמו שצריך בגללו.
אורי, כשאני עושה הפסקות זה רק מעצים לי את החוסר מוטיבציה. עשיתי הפסקה לפני כחודשיים של איזה שבוע וואלה נהנתי מהחיים ואמרתי בשביל מה אני צריך את החרא הזה? תזונה, אימונים וכו'. אבל בסופו של דבר חזרתי להתאמן כי זה חשוב לי, פשוט אין לי חשק. |
ציטוט:
|
פאניק תשים את זה כרקע של שולחן העבודה שלך:
http://img138.imageshack.us/my.php?image=dd6ky.jpg החשק להתאמן יחזור כמו טיל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ