![]() |
איזה פרו באדיבילדר אתם ...?
מבחינת מבנה וצורת שרירים והכל ...
לאיזה באדיבלדר הגוף שלכם הכי דומה ?! אני לא מאמין , אני נראה כל כך דומה לפראנק זיין בדיוק כמוהו אני רק יותר סימטרי בבטן , למרות שאני לא כל כך מתלהב ממנו , הגיע הזמן להעריך אותו יותר :) יאללה שתפו .. |
אני ברוחב ובצורה של הכתפיים ושל הידים מבנה דומה של פול דילט רק אמות מאוד קטנות ישלי
וחזה לא כמו שלו החזה בין השרירים החזקים אצלי והכתפיםם הם הכי חזק אצלי |
יש לי ביספס כמו לדוריאן כאלה קרובות לכתפיים
יש לי עצמות יוצאות בגב כמו לארנולד יש לי רוחב למרות שאני מתאמן זמן קצר לפי דעתי קטלר חצי דוריאן |
הלוואי עלי להיות יותר רחב , אני אהיה מושלם :p
|
:sweatdrop:
ציטוט:
אחרי 5 חודשים התחלתי לקבל רוחב טוב |
מבין אותך , פשוט יש לי מבנה לא כזה רחב ..
לא שאין לי גב חח אני פשוט רוצה רוחב כמו של אייל אמזלג המעפן . |
כתפיים!!! נותנים רוחב!!!! לעבוד חזק :):):):)
|
פה הייתה תגובה. ..
|
שאני ישיג מצלמה אני יעלה לאתר תמונות שלי:sbb4:
|
נחמד יותר משלי
|
סבבה , יאללה עפתי לישון
לילה טוב אנשים :) |
אני לא מזכיר שום פרו באדיבילדר, אפילו לא באדיבילדר ישראלי (שגיא גרשגורן לא נחשב).
|
ציטוט:
אממ איזה פרו בודיבלדר אני? אממ ארנולד נחשב? חח אבל אין כמו ארנולד,מודל לחיקוי בכל מה שהוא עשה ואיך שהוא הצליח יפה ;) |
באמות כמו פראנק מגארת'
ככה בכללי, המבנה שלי מזכיר את של ארנולד. |
המבנה שלי מזכיר קצת את של אריק פראנקהאוזר..
|
לפי דעתי אני קצת דומה למרקוס רול רק פחות כתפיים
הבטן שלי לא הכי סימטרית חזה השריר הכי חזק אצלי הפיק שלי אחד על אחד , והיד האחורית קצת בפיגור |
שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן שגיא גרשגורן ה
|
זה מה שאני מזכיר (רק חסר לי להוריד קצת שומן במותניים):
http://scottandrewbird.com/fitchicks...mb-360x540.jpg |
ציטוט:
|
ציטוט:
לנושא , לפי דעתי זו שאלה שקשה לענות אף אחד פה לא מתקרב למימדים של פרו לכן להגיד שיש לי גנטיקה דומה לשל קאטלר או קולמן יהיה קצת טיפשי . |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ