![]() |
בנץ' עם מוט או דאמבלים?
תגידו מה יותר משפיע לכם על החזה מוט או דאמבלים?
אני היום התחלתי דאמבלים שטוח עם 47.5 קילו בכל יד והרגשתי ת'חזה שלי ניקרעע פשוט התחלתי לעשות גם בעליון עם דאמבלים |
ציטוט:
|
שאלה בנוגע לנושא בנץ פרס הינו נחשב תרגיל מורכב ומרכזי מאוד באימונים
האם בנץ פרס עם דאמבלס גם נחשב תרגיל מורכב? כמו הבנץ פרס הרגיל? ... |
איך התחלת על 47.5
אני מכיר אנשים סוסים עשו מוט משקל כבד עברו למשקולות לקח להם שבועיים לפחות לפתח קורדינציה ולהרים משקל שמתאים להם :ס |
ציטוט:
בתוכנית שלי עבדתי גם על מוט וגם דאמבלים תרגיל אחרי תרגיל |
סתכל, בדאמבלים אתה מרגיש את זה יותר אבל זה לא דווקה מצביע על היפרטרופיה טובה יותר. בדאמבלים אתה עובד עם משקלים נמוכים יותר ומשלב יותר מייצבים, ואם אתה עושה כמעט 50 קילו כל משקולת אתה בטח עושה הרבה יותר במוט ושם החזה יעבוד יותר
|
אני עובד חודשיים חודשיים,חייבים לגוון.
דאמבלים: 1)עובד על מייצבים 2)טווח תנועה גדול 3)עובד גם על יד אחורית וטרפזים 4)אי אפשר להעמיס משקל מוט: 1)אפשר להעמיס משקל 2)דורש פחות קוארדינציה בקיצור תשלבו |
ציטוט:
מכל הדברים שאמרת עכשיו זה מה שהכי מעצבן אותי כי תיכף אני מגיע ל50 כל יד וזה הכי הרבה שיש אצלנו |
אפשר לדעת למה לחיצה במוט עובד יותר על החזה מאשר בדאמבלים?
|
אני עובד רק עם מוט, מהסיבה הפשוטה, שבמכון שלי יש דאמבלים רק עד 35 קילו :\\
ו35 קילו ממש לא מספיק לי, זו ממש בדיחה :\ |
ציטוט:
|
ציטוט:
וhaas נכון שדאמבלים עדיפים לשמירה על פרופורציות אבל זה לא מבטל את היעילות של המוט |
ציטוט:
אבל שמעתי על אחד שפשוט הביא 2 מתברגות ופשוט הבריג פלטות של 10 ו5 ויצא לו אחלה דאמבל של 52.5(כי מוט שוקל 2.5) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחח אשכרה,אצלנו יש דאמבלים של 40 ק"ג ופעם אחת ראיתי מישהו דוחק איתם חזה ועשה כולה 6 חזרות מלוכלכות רצח,תאמין לי עם 20 ק"ג היה עובד יותר יפה ונקי.
|
ציטוט:
|
אני מאמין שאני כרגע יכול לעבוד 4 סטים 6-8 חזרות משהו כמו 26 ק"ג כל יד,צריך לצאת מהשחיפוזה:)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ