![]() |
עד כמה קולה הורסת?
עד כמה קולה משפיעה לרעה והורסת את האימונים? זה עד כדי כך קריטי?
|
מאיפה הבאת את זה
|
הא ...?
|
כןןןןןן זה כמו לשתות דלק מטוסים זה יעשה לך חורים באשכים!!!!!!!!!!!
אתה אמיתי תגיד לי??? |
ציטוט:
שמעתי שקולה הורסת את האימונים רציתי לשמוע על זה יותר |
מה זה הורסת אימונים?
כמובן שקולה לא בריאה לגוף ומובילה להשמנה ועוד הרבה צרות אבל איך זה קשור לאימונים עצמם? |
גבר גבר.. ניסוי וטעייה..
שים עצם קטנה של עוף/מסמר/חתיכת בשר מסטייק או משהו בכוס קולה.. ותחזור אחרי כמה שעות.. מה יקרה? תגלה לבד כמה קולה זה רע, וכמובן העובדה שבארצות הברית משתמשים בקולה בשביל לנקות דם מהכבישים אחרי תאונת דרכים (תבדוק, תראה שאני לא ממציא) - בקיצור קולה לא בריא לחיים, לאימונים? סתם משמין. אם אני זוכר נכון 54 קל' ל100 מיליליטר (?!) עד כאן סיפורי קולה.. |
^ אחי לגבי הניקוי דם מהכבישים זה די מטומטם כי אפשר לנקות דם מהכביש גם אם מים ...
בכל אופן זה לא מה שמראה על זה שקולה זה חרא של משקה.. אבל הניסוי עם הבשר והעצמות עובד ולא רע בכלל :) בקיצור עדיף לשתות מים (: |
אני שותה קולה זירו , די הרבה האמת , אני מודע לזה שזה לא הדבר הכי בריא , אבל כמו כל דבר אלכוהול וסיגריות זה גם סוג של התמכרות , זה לא פוגע בצורה ישירה לא באימונים ולא בצבירת מסת שריר .
|
קולה פוגעת בעיקר בכליות בטווח ארוך ולאו דווקא בקיבה או בשיניים [במידה ואתם מצחצחים]
הסיבה שדברים נמסים בקולה זה בגלל שיש בה חומצה זרחתית שזה לסתור את הטעם המאוד מתוק של הקולה כדי שלא נקיא שנשתה אותה. והקיבה מחדשת את הריר שמקיף אותה כל שבועיים ככה שנזק לקיבה לא נעשה[ קיב וכו וכל הסיפורי שטות] אבל בכל זאת אני אישית מת על קולה :( מנסה להפחית.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גדלתי על קולה...תראה מה יצא :(
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ