![]() |
הטעם החדש של החלבון של אופטימום
caramel toffee fudge
בתור אחד שכבר טעם את כל הטעמים שלהם הפעם הביאו טעם מגניב לאלה אהבתי =) אני ממליץ |
לא מתוק מידי ?
|
תודה רבה על ההמלצה, זה הטעם הבא שאני אקנה =]
|
ראבק קניתי תות לפני כמה זמן וחשבתי שזה יהיה אולי טעים, טעיתי !!!!
הריח שלו מצויין אבל הטעם... :/ משאיר טעם לוואי חזק ביותר ואז יש בחילות... חבר'ה זהרו! אל תקנו לא תות ולא ווניל! |
דווקא אני לא משמ התלהבתי מהטעם הזה, הוא כבד כזה ועושה לי לפעמים בחילות...
בינתיים מאופטימום הכי טוב שטעמי היה השוקולד מרשמלו שהיה לו טעם מוזר אבל הכי נורמאלי |
ציטוט:
בהתחלה היה נחמד מאוד אבל אחרי זה די ניגעלתי ממנו בתכלס....אין על השוקו , אוליי הטעם לא הכי טוב אבל הוא אף פעם לא נימאס |
ציטוט:
|
הגזמתם..טעם בננה זה ה-טעם..
עם סוכר ענבים זה פשוט מעדן :) אבל .. על טעם ועל ריח אין להתווכח! |
תכלס, הקרמל טופי פאדג' הוא פשוט מצויין. בעיקר עם מים.
עוד מעט אמורים להביא לי מחו"ל טופי פאדג' ובננה. הרבה זמן לא היה לי בננה, כבר שכחתי את הטעם :) אגב אמורים להגיע לי גם סינטה 6 בטעם תות מילקשייק (אחרי שהיה לי שוקולד מילקשייק שהיה מדהים פשוט), ו100% קזאין בטעם שוקולד סופרים (אחרי שהיה לי קרם עוגיות שעדיין נשאר, כי הוא הדבר הכי מזעזע בעולם בערך). אם מישהו יכול לתת פידבקים על הטעמים שאני מביא (סינטה והקזאין), או המלצות לטעמים אחרים זה יהיה נהדר. |
לא מבין אותכם, טעמתי את הכרמל טופי פאדג' והוא ממש חלש זאת אומרת הטעם ...
ניסיתי בנתיים רק במים לא משהוא. |
ציטוט:
|
וואלה אחי אני מזמין עכשיו,חזרתי מהבומבומלה מצאתי 300 שקל =] חלבון חדש!
|
ציטוט:
וואיי אבל איזה כיף זה ללכת ככה לראות ברצפה שטר של 300 שקל יפה כזה מחכה לך רציני מצאת ? |
ציטוט:
גם חבר שלי מצא חבילה חדשה של דורקס ופלאפון חחח |
ציטוט:
אחי באמת יש שטר של 300 הינה תראה | | | | /\ | | | | /\ | | | | /\ | | | /\ | | | | /\ | | | | /\ http://i43.tinypic.com/2e52hyb.jpg |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מתכוון לעשות קנייה בקרוב של חלבון, איזה טעם של אופטימום הכי מומלץ מבין שוקו/קרם עוגיות/בננה/קרמל טופי פאדג'? |
ציטוט:
לגבי החלבון הכי טעים זה הקרם עוגיות ללא ספק אבל גם הוא ימאס לך לקראת הסוף |
זה שטר אתה יכול לקנות איתו בכל העולם...
לא רק זה שהוא גם נדיר!! שער הנוריס היום עומד על 28.3 http://img412.imageshack.us/img412/2...illobverse.jpg |
כשאתם אומרים שוקו אתם מתכוונים ל double rich chocolate ?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ