![]() |
שאלות לגבי כמה תרגילים
אני בן 16 (אפילו לא עוד חודשים בערך..)
ושמעתי שתרגילים כמו סקווט ודדליפט הם תרגילים מצוינים אבל גם שמעתי שהם יחסית מסוכנים .. האם בגילי אני יכולל לבצע את התרגילים ? (דרך אגב יש לי רגליים יחסית חזקות..) ומזה מסור .. ? זה כמו חתירה ? |
בהתחלה לדעתי תעשה ככה תעבוד במשך חודשיים וחצי אימון גוף מלא תדאג לעבוד גם על גב תחתון בשלושה שבועות הראשונים תקפיד לעבוד על טווח של 12-15 חזרות לאחר מכן אתה יכול כבר 8-15 חזרות אבל לא לרדת מזה ואחרי חודשיים אתה יכול להתחיל לעבוד סקוואטים אין שום בעיה רק אתה חייב מאוד להזהר ולהקפיד על עבודה נכונה מאוד ובהתחלה טווחי חזרות גבוהים רק בשביל להתרגל לתנועה ואל תתפתה וישר תפציץ למה יש פציעות גב וברכיים ממש לא נעימות
|
אתה לא מבין אחי אני כבר מתאמן מעל ל שנה
פשוט רציתי לשפר את התוכנית עם סקווטים ודדליפטים .. יש מכשיר כזה שפועל בערך כמו סקווט ובו אני התאמניתי במשך חודש וחצי בערך אני מוכן מספיק לדעתי רק רציתי לדעת אם זה טוב להתחיל בזה בגיל כזה בגלל הפחד לפציעות |
תחזק קודם את הגב התחתון במשך שבועיים ואין שום בעיה רק בהתחלה תעבוד משקל נמוך הרבה חזרות בשביל להתרגל לתנועה
|
תמשע אלה תרגילים מסוכנים מאוד, הסיכוי לטעות בתנועה שלהם גדול אבל אם עושים אותם כמו שצריך הם תרגילים מאוד יעילים. תתאמן על טכניקה טובה, אל תעלה למשקלים גבוהים אם עוד לא התרגלת לתרגיל ואתה עוד לא עושה אותו בצורה הטובה ביותר. חבל להיות מושבת בבית מדלקת או שבר מאמץ (מה שקרה לחבר שלי מסקוואט עמוק מדי והוא נאלץ לעבור ניתוח, פשוט חבל)
|
טוב שכנעתם אותי אני בנתיים יחזק תגב התחתון ..
בקשר למסור .. זה כמו חתירה? |
בקשר לסקוואט והדדליפט תגיד למאמן בחדר כושר שיראה לך איך לעשות אותם כדי שתימנע מפציעות מיותרות או טכניקה לא טובה
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ