![]() |
כמה זמן לפי דעתכם צריך לקחת האימון שלי ?
A חזה יד קדמית ורגלים
חזה לחיצה עם מוט חופשי 5x8 לחיצת חזה באמר 3x12 +דרופסט של 12 +דרופסט 12 לחיצה חזה 45 מעלות 4x10 יד קדמית תרגיל אחד 4x8 תרגילת 2 3x10 +דרופסט של 10 תרגיל שלוש 4x12 רגלים תרגיל אחד 5x8 תרגיל שני 12x3 +דרופסט של 12 b גב כתפיים יד אחרויתת גב tbar 4x8 תרגיל שני 10x4 +דרופסט של 10 תרגיל שלישי 3x8 +דרופסט 8 + דרופסט של 8 כתפיים תרגיל ראשון 4x8 תרגיל שני 3x10 תרגיל שלישי 3x8 +דרופסט של 8 יד אחורית תרגיל אחד 4x8 +דרופסט של 8 תרגיל שני 4x10 בסוף כל אימון אני רץ 10 דקות המטרה מסה כמובן רציתי לדעת לפי הספר כמה זמן צריך לקחת לי כל אימון דקה מנוחה בין סט לסט דקה וחצי בין תרגיל לתרגיל חח אין לי כוח לפרט מה כל תרגיל אז רשמתי בקצרה מקווה שזה לא משנה תודה לכל העוזרים... |
אנחנו לא יכולים לדעת, תלוי כמה זמן אתה נח בין סט לסט וכמה כבד אתה עובד. לפי מה שאני רואה אתה מבודד יותר מדי שרירים קטנים וגם גדולים והתוכנית שלך בנפח גדול מדי. תדאג שבתוכנית שלך יהיו 5-7 סטים לשריר גדול ו0-3 לשריר קטן
|
תוכנית לא טובה.
יותר מידי סטים, דרופ סטים מיותרים, תוכנית שיוצרת התנגשויוית. חוץ מחזה לא רשמת מה התרגילים, אז קשה לתקן אותך, אבל אני מתאר לעצמי שרוב התרגילים לא טובים. |
כמה שצריך
|
התרגילים הם מעולים גיל כתב לי אותם
אין כזה דבר התנגשיות . עם תעשה כל החיים שלך ab קלאסי לעולם לא תתקדם חזה כתפיים אחורית גב קדמית ורגלים ורשמתי דקה בין סט לסט דקה וחצי בין תרגיל לתרגיל תודה לעוזרים הייתי רוצה לדעת כמה זמן כל אימון צריך לקחת לי . |
אתה עושה 14 סטים לחזה בab?.. ואתה עושה 12 ליד קדמית ורק 8 לרגליים? איפה ההגיון.. זאת לא תוכנית, זה יותר כמו בדיחה עם הרבה מספרים.
כמה אמור לקחת לך? אתה עושה איזה 35 סטים באימון, סביר שייקח לך גם שעה וחצי... רק שתבין שהאימון הזה גרוע לכל הדעות, גם תומכי הנפח וגם תומכי התדירות. |
לא יודע
אני סומך על גיל אני רק רוצה לדעת לגבי כמה זמן בערך ניראה לכם |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ