![]() |
לכל מי שלמד פעם בקורס מדריך כושר
אני מעוניין להירשם לוינגייט לשלושה חודשים לקורס אינטנסיבי ולקבל את התעודה מהר,הקורס עולה בסביבות ה-6300 שקל,אבל השאלה שלי היא כזאת האם כדאי בכלל להוציא תעודה כי אני לא רוצה שהיא סתם תעמוד על הקיר,איך שם בוינגייט שווה ללמוד או שיש מקומות טובים יותר?
מה דעתכם בכלל על כל הרעיון של להוציא תעודה של מאמן סתם בזבוז כסף? תודה לעונים. |
בן כמה אתה?
קודם כל יש כמה בתי ספר בארץ להכשרת מדריכים שיאים , ווינגיט ישנם כל מיני שלוחות שלהם אני אישית עשיתי בוינגיט בנתניה ואני פשוט רואה את הרמה בארץ ובלי שום בפק אני בטוי שוינגיט בנתניה ברמה הגבוהה ביותר אפשר לראות את לפי המרצאים החומר הלימוד שמה בהחלט רוצים שתדע פיקס אם אתה חושב שזה ממש קל להוציא אז תשכח זה אפשרי כמו כל דבר אבל בהחלט צריך ללמוד אין בזה ביזבוז כסף זה מכשירים אותך להיות מדריך זה מאפשר לך עבודה שזה נראה לי פי מאה יותר טוב מכל העבודות הפשוטות כשמסימים צבא והולכים למכור בגדים להיות מלצר וכו |
בתכלס עשיתי קורס כרגע אני לא רואה את עצמי עובד בתחום בעיקר זה נראה לי יוריד לי את החשק להתאמן וברוב המקומות מדריכים מקבלים מינימום ויש את העניין של אימונים אישיים שחוץ מרשתות כגון:הולמס פלייס,גו אקטיב לא קיימים הרבה מקומות שיש בכלל את הדבר הזה.
|
לדעתי תעשה איפה שהכי זול בכל מרה ידע רחב לא תקבל שם
|
במידה ואתה מעונין להיות מדריך חדר כושר,זאת התעודה שצריך לקבל בישביל לעבוד בתור מדריך.
אם אתה לא רואה את עצמך בעבודה כזאת ורוצה להצליח בה..(אימונים אישיים וכו') אז תמצא משהו אחר לעשות אם הכסף..כמו להביא אותו לי חחח :flowers: |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה פשוט טירוף אין ואני בטוח שזה גם 2 קילו שריר נקי בלי שומנים ובלי נוזלים. חחחחחחחח תגיד אמא שלך המתורבתת קונה לך את הסיריוס מאס שלך?או שזה אבא שלך המתורבת? |
חחחחחחח אני מריח פה משהו מתחמם........
|
אני יודע בדיוק מה אקבל אם אעבור את הקורס,השאלה היא האם משהו פה עשה קורס כזה ומרוצה כרגע(ללא קשר לידע שמקבלים זה לא מעניין אני חושב יותר על הקטע הכלכלי)אני צריך לדעת אם קורס כזה שווה מאמץ וכסף האם זה ישתלם בעתיד יש פה כאלה?
|
הכריש,
אחי הגדול עשה את הקורס והתעודה חסכה לו הרבה כאבי ראש. הייתי ממליץ לך לעשות את זה אם אתה מעוניין להיות מדריך ומאמן אישי. |
אפשר לדעת מה מלמדים בקורס בדיוק אפשר הסברים?
|
ציטוט:
אם כבר קורסים אתה צריך לפתוח אחד משלך שמותאם רק לבודיבילדרים מטורפים כמוך! |
ציטוט:
|
באמת שאן לי מושג מה אתם רוצים ממנו://
|
ציטוט:
וואי אתה הורג אותי!!! נראה לי עד היום הוא חשב שמדובר על איזה אחד ממש ממש טמבל!!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
ממה שראיתי והבנתי מבוגרי וויגנייט זה פשוט רמה מחפירה של קורס.... אין לי כוח לפרט כמה מחפירה אבל פשוט רע.... |
hypertrophy , אתה מדריך עכשיו נכון?
איך המשכורת שלך אם אפשר לשאול? |
ציטוט:
אני לא אכפת לי מה לומדים בקורס אחי,ברור שאלמד ואנסה להשכיל שם אבל את הבסיס שלי והעיקרונות שלי בתחום לא אשנה,הכי חשובה לי זאת התעודה והשאלה היא האם זה ישתלם לי כי חבל לשרוף קרוב ל-7000 אלף שקל...ואתה מאמן בפיטנס בבלפור בת ים? |
ציטוט:
שמע אם אתה רוצה לעשות ת'קורס כדי לעבוד בתחום אז זה שווה מין הסתם.... בכל אופן בנושא פיתוח גוףוכוח לא תלמד שם כלום הכל תצטרך לעשות מבחוץ אבל זה לא מסתכם רק בזה יש מיליון ואחת דברים שלומדים שם שהם לא בתחומים שלנו |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ