![]() |
דד-ליפט וסקוואט באותו אימון?
אני עובד לפי תוכנית AB,
A - חזה אחורית כתפיים B - גב רגליים קידמית באימון B, אני עובד ככה : גב - מתח 3x8 עם משקל בנט אובר 4x8 פולי עליון עם מוט משולש 2x12 רגליים : סקוואט 4x8 כפיפת ברכיים - 3x10 תאומים 2x10 איפה אני משלב פה דד-ליפט? והאם זה לא יהרוג אותי דד-ליפט וסקוואט באותו אימון? איזה תרגיל לעשות קודם? תודה |
אתה יכול לעשות b1 וb2 ככה ששבוע אחד סקוואט ושבוע אחד דד ליפט. או שאתה יכול לעשות רוטציה, כלומר 2 סטים של סקוואט ו-2 סטים של דד ליפט
וזה לא כ"כ משנה מה לעשות קודם. |
לפי דעתי שים אותו בגב במקום הפולי עליון.
אתה יכול לשים אותו באימון רגליים אבל אם אתה עובד כבד ונכון אז זה יהיה קצת overkill ומקס צודק , אבל לפי דעתי כשאני עושה אימון רגליים בלי סקוואט אני מרגיש שחסר. בכול זאת הכול בהחלטתך , בהצלחה. |
תאכלס אני מעדיף סקוואט, כי אני ממש לא בטוח לגביי הדדליפט שלי..
המאמנים שלי בחדר כושר חאפרים מידי כדי להקשיב להם..ואני יודע מה אני אומר. בהתחלה שהוא ראה אותי עושה דד-ליפט הוא אומר לי מה אתה עושה?!?! מה אתה מכופף ת'רגליים? אמרתי לו מה אתה רוצה, זה דד-ליפט הוא התחיל לחפור לי..אמרתי לו תודה והמשכתי בשלי חח ולגביי לשים אותו במקום פולי עליון. אני חשבתי להוסיף עוד תרגיל לגב, חסר לי עוד תרגיל בתוכנית..לא מספיק לי. אז להחליף אותו ? לעע =\ |
ציטוט:
http://israelbody.com/showpost.php?p...&postcount=166 שראגה מסביר למה עדיף לא לעשות דד ליפט באימון גב ועדיף לשלב באימון רגליים |
מתלבט מה לעשות...
אם אני יעשה סקוואט 3x10 דד-ליפט 3x8 כפיפת ברכיים 2x12 תאומים 2x10 יותר מידי הא? |
יותר מדי. אם כבר תשאיר רק את הסקוואט ואת הדד ליפט
|
ציטוט:
אולי הצעות מעוד אנשים? |
"But then again, those who argue against squatting and deadlifting on the same day may just be pussies. "
|
ציטוט:
של מי הציטוט הזה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
בשביל ריפטו כולם PUSSIES... אבל אני עדיין מסכים איתו :cool: |
כן אתה יכול לעשות סקוואט ודדליפט באותו אימון.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
דד-ליפט וסקוואט באותו אימון - אסור.
איך אפשר לעשות את זה? אני לא מבין אנשים. שתי קבוצות שריר גדול וגם לחץ על גב תחטון. ? לא לא ולא |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני חושב שההסבר שלך מתאים לאימונים בנפח גבוה ויותר לבודיבילדרים מקצועיים מהאשר לחובבנים |
ציטוט:
אבל יש אימון זרועות! |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ