![]() |
תמונות חדשות של יוסי אדרי
|
יש על יוסי אחלה מסה..
אבל נראה שהוא עלה בצורה מלוכלכת ברמות.. אבל אני בטוח שהבן אדם יודע מה הוא עושה אז אני לא דואג..:) בהצלחה ליוסי בכל מקרה.. |
התמונות לא מחמיאות לו.
|
נראה מצויין למאסה אדרי תמשיך לעלות אחי!
|
מצטער אם התמונות לא יצאו בצורה הכי טובה - סה"כ צלם חאפר עם מצלמה בפלאפון שלי
|
מרשים בהחלט!
הייתי ממליץ למר ישראל עד 85 קילו לשנת 2008 :) לתת דגש קצת יותר רציני על שרירי הבייספס והטרייספס,אומנם הגב והחזה והכתפיים ניראים אצל יוסי ניפלא!הידיים ניראות מפגרות מאחור קצת..ושמתי לזה לב בסרטונים ובתמונות גם מהחיטוב וגם באוף סיזון,לא שאין מסה פשוט חסרה איכות הפיק בבייספס לא בולט מספיק והטרייספס ניראה יחסית "שטוח" אבל עדין יוסי סה"כ בודיבילדר מדהים! בהצלחה חביבי. תן דגש על הפיק של הבייספס הרבה פריצ'ר וconsentraintion curls easy curl bar באחיזה צמודה בספסל גם תרגיל מעולה! ולטרייספס הייתי אונס את האמא שלו אם cgbp ופשיטה אם דמבל מאחורי הראש זה אישית מה שעזר לי לשפר את השייפ של הידיים שלי בתקופה אחרונה:) |
יוסי אתה נראה מצויין אחי.
התמונה הריאשונה פצצה וגם של האחורית למישהו במסה אתה מרשים בהחלט. |
ציטוט:
אפשר להגיד גם שהתמונות לא מחמיאות |
באמת תמונות לא מחמיאות, שמיים וארץ מהשייפ על הבמה, כאילו בנאדם אחר. אני זוכר שכשראיתי אותו בהרשמה לתחרות האחרונה שלו הייתי המום מהשייפ וישר אמרתי לניגרי שיוסי יקח את המקום הראשון, כנראה שהוא מדהים רק בשייפ תחרות .מה לעשות יש כאלה שנראים טוב כל השנה ויש שלא ואני לא מתכוון בגלל אחוז שומן גבוהה שיש לו , אני חושב שיש משהו מעבר לכך, הגוף שלו צובר המון נוזלים לדעתי ואולי יש עוד משתנה והמבין יבין.
בכל אופן שיהיה בהצלחה בהמשך המסה ובתחרויות הבאות. |
נראה מצויין אני לא יודע מה אתם רוצים, בודיבילדר באוף סיזן.
בהצלחה בהמשך |
הבעיה היא שהתמונות היחידות שראיתם של יוסי הוא שעלה לבמה בתחרות והיה מיובש בטירוף אז הרבה מצפים (אולי מתמימות או אלה שחיים בסרט שאפשר לעלות רק בשריר ללא שומן ונוזלים) שיהיה נורא חטוב עדיין. כרגע הוא במסה סביר להניח בשביל להגיע לתוצאות מרשימות יותר מהתחרות האחרונה (לא לשכוח הוא עלה יותר מ-10 ק"ג מהתחרות )
|
ציטוט:
לדעתי הוא ניראה מעולה..ואני מסכים איתך אוף סיזון זה אוף סיזון וכל הילדודס שחיים בסרט יכולים לקפוץ מהגג של עזריאלי ולגמור בתוק "מסטיק מרוח" על הריצפה,עדין אני אישית ציינתי שהידיים קצת צריכות שיפור..וגם בחיטוב רואים את זה,אבל סה"כ?מר ישראל לשנת 2008 משקל עד 85 ק"ג מקום ראשון מתוך איזה 10 מתחרים אני חושב שזה שיא הכבוד! |
ציטוט:
עצתי לך יוסי אל תשאף לגדול בכל מחיר לקטגוריה שלך (עד 85)מספיק 97 תתחיל תזונה ופחות אימוני כוח(מסה)תתיפיף ותחדד מקומות פחות חזקים. |
ציטוט:
יוסי היה 82 יבש טוטאל בקטגוריה של עד 82, לכן אין לו לאן להתקדם בתוך הקטגוריה הזאת, והבנתי ממנו שעכשיו הוא רוצה לעלות קטגוריה. בשביל זה צריך להגיע במאסה לאזור ה 105 פחות או יותר, ולכן הוא לא יתחרה השנה וימשיך מאסה שנה נוספת. |
הוא מוכר בישראלבודי ראשל"צ, נכון ?
|
הלווווו ... מה קרה?...מה הרגתם אותי, בגלל שאיזה צלם חאפר עם מצלמה של 1.3 מגה מצלם אותי בחנות , :) המבין יבי, סתם, , לגביי הידים זה בטיפול אבל תודה על העצה אני אפנים אותה, למרות שאני עובד עליהם קשה, נכון עליתי קצת מלוכלך הייתי במצב לא טוב מי שיודע יודע , אבל שואף להיות הבסט , יש לי פייט עם אביב ב-2010 אז אביב :) ... , אני כן מוכר בראשון לציון.
|
יוסי אתה נראה מצוין ללא ספק אחי.
|
ציטוט:
קבענו אחי... אתה כנראה תעבור אותי במשקל השנה, הינה כבר יש שיוויון, אבל חכה חכה... אל תשכח מה שקבענו לגבי החתונה של החבר המשותף, באים חטובים אש...חח |
ציטוט:
|
וואוו!
לא שזה מפתיע כי היו שמועות. בכל אופן אני סומך על אמנון שיידע מה לעשות, הוא בנאדם זהב שבאמת אוהב את המתחרים. שיהיה לאלי בהצלחה במשפט, והלוואי שייצא מזה נקי ומאושר. אגב, שווה לפתוח פוסט נפרד בנושא. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ