![]() |
אני חושב שיש פה טעות
פה:
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=53 זה באשכולות הטובים של הפורום כתוב: ציטוט:
|
ציטוט:
לא יודע לגבי המורכבים |
ציטוט:
|
ציטוט:
האמת |
נשמע מאוד הגיוני, אבל מי יחליף את המורכבים ?!
|
לא הבנתי אתהטעות...
פחות לעבוד על תרגילים ספציפיים לשרירי המטרה ויותר על תרגילים מורכבים (אני עכשיו לוקח חופש מהסקוואטים לאיזה חודשיים ובמקום שם את הלג פרס) |
אין צורך בגיוון הזה... פאוורליפטרים עובדים שנים על אותם שלושה תרגילים וממשיכים לגדול בלי הפסקה. אני חושב שזאת הוכחה מספקת.
|
ציטוט:
סקוואט משפר את המטאבוליזם (חילוף החומרים), מגדיל את היכולת של כל שריר בגוף לצמיחה. לאומת זאת לא נראה לי שלג פרס עושה את כל אלה. והטעות היא שכתוב פה להחליף תוכנית כל 3-6 שבועות כשאנשים מתאמנים בתוכניות בסגנון 5x5 שנים בלי להחליף |
ציטוט:
ברצינות, בקשרה להודעה הראשונה, את תרגילי הבסיס לא מחליפים. |
ציטוט:
והתבלבלתי בתגובה הקודמת, אם אין היפ דרייב אז מתמקדים יותר בקוואדס ולא בהארמסטרינגס ואם יש היפ דרייב אז גם בגלוטאוס. בונא זה מסבך... :O |
ציטוט:
באופן עקרוני אני לא מסכים עם מה שכתוב שם |
ציטוט:
ואני שואל לידע כללי, אני מתאמן ב5x5 ולא מבודד ידיים תודה רבה טמפלר אני חושב שכדאי שתוריד את הסעיף הזה בפוסט לצמיתות, או שתפנה לפה את IDAN |
למה לעזעזל אתה חושב שבלג פרס אין היפ דרייב ועוד שזה עובד יותר על ההמסטרינג...
|
ציטוט:
ולא פעם עשיתי לג פרס וגם ראיתי סרטונים ואי אפשר לעשות לג פרס בלי שהברכיים יזוזו |
ציטוט:
למה בסקווט הם עומדות דום? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל עוד אתה עולה במשקלי עבודה בתרגילים הבסיסיים מאימון לאימון או משבוע לשבוע לא צריך לשנות שום דבר.
|
כנראה שאתה לא יודע לעשות לג פרס .. בכל מקרה בלג פרס שמבוצע נכון מתבצעת מתיחה חזקה בהמסטרינג ו בגלוטאוס וכמובן שלברכיים אין אפשרות לגלוש קדימה כי אתה לא צריך ליצב את עצמך..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ