![]() |
אופן ביצוע מסור
היום העירו לי בזמן שאני עושה מסור, אני "מקפיץ" את הכתף, אני בטוח שאתם יודעים למה אני מתכוון.
ניסיתי לבצע בלי, ופשוט לא יכול, מישהו מבצע מסור עם משקל כבד (בשבילו כמובן) בלי להזיז את הכתף? תודה, אופיר. |
תנסה להוביל את התנועה עם המרפק ולא עם הכתף..
|
תחשוב שמייקל לואיס נצמד אליך מאחורה ודפוק לו מרפק לבטן השרירית שלו
|
בן - תודה, לא חשבתי על זה ככה, המצב הסופי של התנועה הוא מרפק צמוד לגוף בזוית של 90 מעלות עם האמה?
פרנזי - תחסוך את פניני החוכמה האלה. |
ציטוט:
|
זה לא נורא כלכך, אבל באמת תנסה להוביל עם המרפק את התנועה. אני התרגלתי לתנועה אחרי שבועיים ולא ראיתי הבדל בין צורות הביצוע.
|
ציטוט:
זה צריך לענות לך על כל השאלות הנה אחד שאני אוהב: http://www.youtube.com/watch?v=JPfrBhdUHKQ |
אם אתה רוצה לעשות את התרגיל הכי נכון פשוט:
יד בסוף הספסל תומכת רגל מכופפת בסוף הספסל רגל שניה ישרה הולכת אחורה בפיסוק רחב יד נעה יותר קדימה בשביל ליצור קו אנכי אופן ביצוע: רק היד זזה (כמו שאמרו למעלה תנועה מהמרפק) תנסה לעשות את התרגיל לאט זה יעזור (אם עושים אותו מהר זה מוביל בדרך כלל לפציעות ולטכניקה שגויה)גב לא זז למעלה אך בעת הירידה שירד קצת למטה שתרגיש את המתיחה בגב ואז תעלה. מקווה שהבנת אותי כי ככה אני יודע וככה אני עושה ואני עולה במשקלים סבבה. |
ציטוט:
|
מסור עושים עם שתי הידיים? כלומר פעם אחת בימין ופעם אחת בשמאל? או שרק ביד אחד?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
epic fail |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
חחח שניכם פשוט הרגתם אותי עם התגובות שלכם :clap: |
ציטוט:
|
אני לא מבין מה כל כך מצחיק? כולה שאלתי שאלה
שאתה עושה נגיד עם יד שמאל,אז אתה מרגיש שכל החלק השמאלי עובד,אז שאלתי אם צריך לעשות אחר כך גם ביד השניה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
פחות משקל פחות לזוז (רק עם הידיים) ואז הוא יעשה את תהרגיל מצוין ובמשקלים כאלה זה לא אפשרי כל כך כי זה יהיה ממש קשה אבל אני לא יודע איך לעשות את התרגיל אחרת. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ