![]() |
שורף שומן..רק איזה ?
איזה שורף שומן עדיף יותר מהרשימה הזאת ?
israelbody.org/Index.asp?CategoryID=220 איך ההייתם מדרגים אותם ? |
lipo 6
|
הייתי מדרג שורפי שומן אכותיםם אבל יתנו לי באן :)
|
אז תדרג בחרוזים.. :)
|
לא ההיתי ממליץ על כלום
|
ובכל זאת ? P:
אני רוצה לקנות שורף שומן טוב, ראיתי בתגובות שדווקא אמרו שהם טובים ואני לא מכיר משהו אחר.. יש המלצות אחרות אולי ? |
אומרים שהanimal cuts וההירדרוקסיקט הארדקור הכי חזקים
|
אין שורף שומן חוקי שווה את הכסף .. אם אין לך בעיה כספית לך על lipo6x
|
ציטוט:
אם זה חוקי זה כנראה לא עובד :) (או בוא נגיד שאם זה עובד, זה בטח לא חוקי..) |
אני רושם לך את סוגים הכי טובים שיש
הם חזקים הכי יקרים אני ממליץ hydroxycut hardcore Animal Cuts LIPO 6 פחות חזקים גם טובים VITALIFE hydroxycut קסנדרין אקסטרים |
תודה.
אני לא מחפש הכי חזק..(גם מבחינה כספית). אני מחפש משהו באמצע, גם טוב/סביר (לא מצויין) וגם לא חור בכיס. אני אלך על הקסנדרין. תודה. |
תשמע לי זה בזבוז אדיר של כסף.
תשתה קפה שחור חזק וזהו. רוב שורפי השומן, כל הקטע שלהם זה שהם מפוצצים בקפאין, אין שם מוצר פלא ש"שורף שומן" זה הכל עניין של דיאטה ואימונים. אבל אם אתה ממממממש מתעקש על לקנות אז לך על lipo6 או hydroxycut hardcore. |
לא חשבתי שזה מוצר פלא. אני מבצע אימונים, לא יושב בבית לוקח כמוסה ומחכה ולרדת באחוזי השומן.
|
לא יודע מה עם התוספים האחרים.. לי הקסנדרין נותן מלא מרץ ויש תוצאות.. לא תנסה לא תדע =)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אותו דבר אתה יכול לקנות רק כדורי קופאין,תאמין לי זה אותו דבר.. |
ציטוט:
אז כל הדבר הזה הוא בעצם "זריקת מרץ" ? זה הכל ? אני חשבתי שיש איזו נוסחה ששורפת בפעילות גופנית יותר שומן. נגיד אם באימון ללא כמוסה הייתי מוריד 1 אחוז שומן (אני סתם זורק עכשיו) אז עם כמוסה הייתה מוריד 2 אחוז שומן. (על אותו אימון בידיוק). |
בשורף שומן איכותי יש גם קצת חומר שנקרא ימוהבין, שכן שורף שומן, אבל בכמות גדולה זה חומר לא חוקי, אז בשורפי שומן חוקיים יש כמות מממממממממממש קטנה של החומר הזה לא נראה לי שהיא משפיעה על משהו, אז כן כל מה שאתה מקבל משורף שוןמ זה טונה קפאין ומרץ, בקיצור שתה קפה וזהו.
|
ציטוט:
לא חוקי - זה כבר משהו אחר. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ