![]() |
דיון|תפריט סופי שלי לחיטוב
ארוחת בוקר:
2 פרוסות לחם קל חצי קופסת קוטג' 5% ארוחת עשר: 2 פרוסות לחם קל עם חביתה ארוחת צהריים: 200 גרם חזה עוף מבושל 150 גרם אורז לבן מבושל אחרי אימון: בננה טונה במים ארוחת ערב: 2 פרוסות לחם קל חביתה סלט ירקות בינוני עם כף שמן זית ערכים סופיים: קלוריות: 1505 חלבונים: 136 גרם פחמימות: 124 גרם שומנים: 44 גרם עדיף במקום חביתה ביצה קשה? איך?הbmr שלי הוא 1950...כמה אתם ממליצים להוריד באירובי? |
לקחת את זה מ-fxp נכון?!
|
תן נתונים, משקל ,גובה
|
ציטוט:
נתונים: משקל-75 גובה-1.79 אין לי מושג מה האחוז שומן אבל יש לי כרס קטנה ושומנים מיותרים |
אני הכנתי לך אותו אני king_bodybuilding אחי
|
הייתי מעיף את הביצים, יש בהם סתם הרבה קלוריות שאתה יכול לנצל לאכול דברים יותר משביעים..
ירקות אל תספור, תאכל בכיף.. |
ציטוט:
|
דווקא יש הרבה קלוריות בביצה שלמה (80 קלוריות, לי זה נראה הרבה למשהו כזה קטן).
וצריך להחשיב ירקות, מי אמר שלא? יש בזה קלוריות כמו בכל מאכל אחר. |
ביצים אתה יכול להפריד את הצהוב ולאכול רק את החלבון...
ממה מורכבת החביטה שלך? כמה ביצים? וירקות תספור ועוד איך זה גם פחמימה בסופו של דבר |
ציטוט:
1950 בי אמ אר, יוצא לי תפריט של 2000 קלוריות בערך, ואני שורף באימון 500 +- ואני אוכל 200 גרם חלבון... |
+ אירובי ותזוזה יומית אתה נכנס פה לגירעון קלורי ענק (בכיף יכול להגיע לסביבות ה1,000) ואני רואה פה שתי אפשרויות -
אתה תעמוד איכשהו בתפריט אבל תקיא תנשמה בכל יום וקצב שריפת השריר יהיה גדול מאוד אתה פשוט לא תעמוד בתפריט ותצרוך יותר קלוריות לפה ולשם ולא תמיד תיהיה עם יחס מסוים של גרעון משוער לפחות בקיצור להפוך את כל התפריט, עוד קלוריות (לפחות 500), עוד חלבון |
אם אני יוסיף במקום חצי קופסת קוטג' ביום שתי קופסות קוטג' ואני יוסיף נס קפה בבוקר...זה עוד 450 קלוריות ו50 גרם חלבון...זה יהיה טוב?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ