![]() |
סיריוס מס vs צ'מפיון מאס
מה אתם אומרים?
אני מנסה להעלות במשקל ובמסה כי אני שוקל 50 קילו ואני ממש רזה ואני בצבא ואני לא אוכל הרבה.. מה יותר יעזור לעלות במשקל?מה יותר טעים ומה יספיק ליותר זמן? |
דבר ראשון האבקות לא יעלו אותך סתם במשקל אם לא תאכל נכון והרבה.
דבר שני הייתי הולך על הסיריוס מאס.טעם בננה. |
גמו שדניאל אמר זה לא תחליף לארוחה. למרות שלאדם כמוך ששוקל 50 ק"ג ,הסיריוס מס עם ה-1,600 קלוריות שלו(כולל חלב) יהווה מרכיב די גדול מהתפריט שלך ( במידה ותיקח סקופ טרקטור שלם ובמידה ויש לך תפריט). שניהם יספיקו לך לאותו זמן אלא אם תקח את השק של סיריוס (טעם בננה- הכי טעים) ותקח חצי סקופ אולי קצת פחות כל יום (מה שלדעתי עדיף בשבילך ). השיקול אצלך דווקא צריך להיות או סיריוס מאס יחס 1:5 או פרפקט 3000 שיש לו יחס של 1:8
|
ברור שזה רק תוסף ולא בא במקום אבל זה ייתן לי פוש..
מסל ג'וסמן לא כ"כ הבנתי מה אתה אומר האמת.. |
אל תגע בפרפקט קח את הסיריוס ותתחיל לדחוף אוכל...אחי אני היתי כמוך שקלתי 52 לפני 5 חודשים
התחלתי לקחת את עצמי בידיים. נרשמתי למכון כושר נרשמתי לפורום הזה(יש פה אחלה חבר'ה שמבינים) קניתי סיריוס מאס והיום אני שוקל 61 קילו והתפתחתי יופי...אני גם היתי אוכל רק 2 ארוחות ביום וסתם ארוחות אז תראה את המקרה שלי ותאמין בעצמך וואלה אתה תעלה כמו גדול בהצלחה! |
יכול לתת לי טיפים לגבי איך לעלות במסה?
יש לך icq? |
לא אין לי אחי...
אבל מה הבעיה ? קראת את המאמר הזה? http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=2 אם לא תקרא ותקח את עצמך בידיים ותראה שאתה עולה כמו גדול רק סבלנות |
אני בצבא אחי זה קצת שונה..
אין מצב אתה עוזר לי בפרטי איכשהוא?אנחנו באותו הבעיה בערך ואתה כבר עושה את הדרך.. וקראתי כבר את המאמר.. אבל צריך משהו אחר מניסיון אישי.. |
ציטוט:
שתדל להכניס יותר אוכל לתפריט שלך או בארוחות שהם מביאים לך שם (במידה ומביאים לך ארוחות ולא זבל מהפח כמו שאני אכלתי בחוות השומר) :disgust: |
מה זה האופטימום הזה?
לא כדאי סיריוס מאס? יש לנו רק 2 ארוחות ביום,צהריים וערב,וגם בהם אתה יכול בד"כ רק מנה עיקרית אחת ולא כמה שבא לך.. מה אתה מציע לעשות? אני ישמח מאוד אם תעזור לי בפרטי.. |
ציטוט:
|
אה..חח.. יצאתי דפוק..
יש מצב אתה עוזר לי בicq או בפלאפון? תודה.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ