![]() |
שאלה| מאגרי שומן.
בס"ד
קראתי בספר מסויים שישנם 8 מאגרי שומן ועל כל מאגר שומן יש סוג ספרט אחר, והוא כותב שם שאם נעשה ספרט (ארובי כמובן) לפני האוכל אז לא משנה איזה סוג נעשה זה ירד כי זה ישר הופך לאנרגיה ואז ממילא המאגרים יתרוקנו בלי שמונה סוגי הספרטי. אך אני בכל מקרה רוצה לדעת, חיפשתי משהו ולא מצאתי שום מאמר שום כלום האם יש פה מישהו שיוכל להסביר לי מה הם שמונת המאגרים ועל כל מאגר איזה סוג ספורט? תודה. |
לא מכיר את התאוריה הזאת...
לא נשמע לי הגיוני בכלל! |
אחי מאיפה הבאת את הדברים האלה ?? לא שמעתי על כזה דבר !
|
אי אפשר לדעת למה הוא התכוון, אם זה ספר בעברית, זאת בטח איזו תאוריה מתה משנות ה70 או משהו כזה.
|
הספר הזה הוא בעברית.
חדש לא לפני הרבה זמן, והוא אינו מבוסס על תאוריות אלא על ממצאים חד משמעיים. לספר יש המלצות רבות: "מפר' צבי בנק, פר' דן צבעוני (מנהל מחלקה הקדריולוגית- שערי צדק ויו"ר הוועדה למניעת מחלות לב), פרופ' יונה אמיתי: מנהל מחלקה לאם לילד ומתבגר. ד"ר איתן ברדן מתל השומר. אסתי מאק- דיאטנית קלינית. ועוד רבות המלצות. והנה לשון הספר: "בגופנו ישנם שמונה מאגרים של שומנים, על מנת 'לשרוף' שומנים אלו באמצעות התעמלות יש צורך בשמונה סוגי התעמלות, לכל מאגר התעמלות המתאימה לו. הליכה היא למשל רק סוג אחד של התעמלות. בודאי שלא כל אחד מכיר יודע ויכול לבצע את כח הפעילות הגופנית הנדרשת, אלא שיש לנו עצה לדבר..." ואז הוא כותב לעשות ספרט לפני שאוכלים ( דהיינו לחמם את הגוף). ואז כותב" כאשר המזון מעוכל היטב, (דהיינו שהגוף חם והאוכל לעוס היטב), הוא אינו נהפך לשומן, הגוף משתמש בו כאנרגיה ולא מכניסו למאגרים של השומן, והשומן שנמצא במאגרים לאט לאט יתרוקן שהרי יש בגוף חילוף חומרים, ושומן חדש לא נכנס ולכן גם מבלי לעשות שמונה סוגי התעמלות לאט לאט מאגרי השומן יתרוקנו." חבר'יה אני ממליץ מאוד לחקור על הדבר, ומי שיש לו חילוף חומרים גרוע? או שיש שאלות "שאני מאוד שמן בחלק הזה אבל כל שאר אני רזה מאוד מה עושים"? יכול להיות שפה מסתתרת התשובה... |
"שמונה מאגרים של שומנים"
מה זה בכלל אומר? הרצתי חיפוש גוגל גם בעברית וגם באנגלית למשפט הזה, לא יוצא כלום ומה זה משנה אם לעשות 2 או 16 סוגים של אירובי אם לגוף יש רק 3 דרכים להפעיל שרירים נשמע כמו בולשיט |
8 מקומות בגוף לאגירה, יכול להיות. איך קוראים לספר? יש שם סימוכין? תעתיק לפה את השמות של המחקרים אם אתה יכול...
|
הבעיה שאין שם הוכחות, הוא סיכם בקצרה ונגמר , הספר אינו עוסק בזה הוא רק אמר את זה במאמר המוסגר, ניסיתי ליצור איתו קשר אבל הוא עדיין לא ענה לי .
בכל מקרה אני ינסה לבדוק על העניין. ואני ישתדל לעדכן אתכם במקרה ואני יגלה משהו. תודה בכל מקרה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ