![]() |
שיבולת שועל- כשר לפסח ?
לא שומר או משהו פשוט רציתי לדעת אם לרוץ ולקנות עכשיו סטוקים לחג.
|
תחשוב בהיגיון, זה לא כשר !
|
לא כשר..
הלכתי היום בטעות לחנות תבלינים לקנות שכחתי לגמרי מפסח והמוכר אמר לי אין זה לא כשר.. =( באסה.. |
ציטוט:
|
פאק אז מה אני יאכל בפסח?? (אני שומר כשרות)
|
ציטוט:
:bow::bow: |
חחחחחחחחחח קניתי סטוק 5 קילוו לכל פסחח ישלי ערמה בבית בדוגרי אני שומר כשרות אבל רק לא בעניין של השיבולת חחחחח
|
קורנפלקס זה כשר?
אם כן אתה יכול לאכול קורנפלקס במקום |
ציטוט:
|
ציטוט:
צא מהסרט אנחנו בשנות ה- 2000. |
תאכל כריות במקום.. טעם וניל הכי טוב :)
|
חח מה ההצעות האלה לאכול כריות או קורנפלקס לפני ? אמרתי שאני לא שומר כשרות, פשוט רציתי לדעת אם לקנות לפני שיורידו מהמדפים..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה שאתה לא שומר זה לא אומר שאתה צריך להסיט אחרים לא לשמור. |
לא רוצה להעליב אף אחד, אבל:
תפסיקו לשחק אותה אידיוטים "כשר או לא כשר" :mad: כשר לפסח - או לא כשר, מזה משנה ? מזה החרא הזה, תצאו מהסרט שאתם חיים בו אנשים ! למה אני לא יכול לבחור בשביל עצמי מה לאכול ? למה לעזאזל ? ולמה על כלור ועל סבון ידיים רשום כשר לפסח ? אם לא היתי קונה מראש ש"ש, היתי נשאר בלי, למה מישהו צריך להחליט מה עלי לאכול ?! שיצא כבר חוק נגד כול הדתות בעולם, נמאס מהשטויות האלה, מי שרוצה להיות דתי שיהיה דתי בבית, וזה כולל את כול הדתות ! תאוכלו ש"ש בכיף שלכם, ותרגישו טוב עם זה, לאכול ש"ש זה לא חטא, וגם להדליק אור בשרותים ביום שבת זה לא חטא - חטא זה כשמשתינים מחוץ לאסלה. וחטא זה לא למכור לספורטאים ש"ש ! |
ציטוט:
וזה מופנה גם למנהל הפורום. |
ציטוט:
בדיוק,ואם מוכר בחנות מחליט שהוא לא רוצה למכור מה שלא כשר כדי שהחנות שלו תיהיה כשרה בעצמה ושהרבנות תתן לה כשרות זכותה המלאה לא למכור,אין שום חוק זה הרצון של המוכרים. והרשויות לא יכולות להגיד להן שום דבר נגד זה,דמוקרטיה. |
ציטוט:
כמו שאתה זכאי לדעה שלך הוא זכאי לשלו ... אז תרגע... |
אני רגוע,ואם זה נראה כאילו לא וכאילו אני יוצא כנגדך בצורה לא מכובדת אני מתנצל
אבל כמו שהבחור למעלה כתב "זה שאתה לא שומר זה לא אומר שאתה צריך להסיט אחרים לא לשמור." שבת שלום. |
ציטוט:
קפיש ? אני בעד לא לשמור כשרות ... ואם אתה בעד לשמור , תשמור ... אני עדיין אמליץ לא לשמור .. כי לדעתי זה שטות .. כמו שלדעתך זה לא .. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ