![]() |
שאלה|חיטוב עזרה
אני בן 17.5 שוקל 67 בערך גובה 171 עכשיו אני על 14-15 אחוז שומן והמטרה שלי היא לרדת בשומן כמה שיותר מהר אבל כמה שיותר מהר עד ל10-11 ולשמור על התוצאה.אני לא מתאמן במכון כושר ולא עושה שום פעילות אנאירובי יש לי בבית שתי מכשירים אחד קרוס ואחד כמו סקי כזה.
אני צריך שתעזרו לי בנוגע למה אני צריך לאכול וכמה אירובי אאני צריך לעשות על מנת שאני יגיע למטרה כמה שיותר מהר נ.ב יש לי בידיוק חודשיים וחצי לעשות את זה כי אני עובר ניתוח ואז אני יהיה חייב להפסיק עם הספורט וזה ניתוח ארוך ככה שאני חייב להספיק להגיע לאחוז שומן 10-11 בהקדם האפשרי זה חשוב לי מאוד אז אם תוכלו להגיב תגובות שיעזרו לי תוודה לכולם |
בוא נתחיל בכמה דברים:
1. אתה חייב להרשם למכון כושר. 2. אי אפשר גם לעשות את החיטוב מהר וגם לשמור על התוצאה שזה בעצם מאסת השריר. 3. אם אתה רוצה לעשות חיטוב כמה שיותר מהר אתה צריך גירעון יותר גדול ויותר אירובי , עכשיו הבעיה שגירעון יותר גדול = יותר איבוד מאסת שריר שזה. |
עוד פירוט מאחרים אם אפשר..
ואני לא הולך להירשם למכון בשביל חודשיים וחצי כי אין לי אחד כזה שהוא זול וקרוב אלי הייתי כבר במכון עד לפני חצי שנה ויש לי מסת שריר נחמדה אבל לא אכפת לי לאבד אותה |
ציטוט:
תעשה חיטוב נכון עם גרעון נכון ותשמור קצת על מה שיש.. |
אני רוצה חיטוב מהיר אבל..כמה זמן יקח להגיע ל11 אחזו שומן ואיך?
|
תעשה חיטוב מתון..
תשמור על גרעון של 300-500 מידי יום, אם אתה עושה דל פחמימות תעשה העמסה אחת ל7-10ימים בהתאם לגרעון אם לא דל פחמימות אפשר גם לעשות העמסה (שחילוף חומרים לא ירד או לעשות חיטוב עד שאתה נתקע ואז שבועיים ניטרלי ואז להמשיך בחיטוב בהצלחה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ