![]() |
מדכאי תאבון
יש דבר כזה מדכאי תיאבון שבאמת עובדים? האם יש תרופות שמדכאות תיאבון?
כל הזמן רוצה לאכול ועולה בקצב הbmr שלי 1300 |
רעב ברובו בראש.. זה הרבה יותר פסיכולוגי מפיזיולוגי.. סך הכל מספיק שתאכלי כמה ירקות ואת שבעה, הרעב לא באמת בא מהקיבה, הרי.
|
תכלס נכון
|
יש הרבה סוגים של כדורים לדיאטה שנותנים לך תחושה של שובע, אבל תכלס אני לא מאמין בזה.
אם אתה באמן אוהב לאכול (כמוני) ותיהיה "שבע" מה לא יהיה לך מקום לאיזה ממתק? (לי יהיה, גם אם זה יהיה אחרי שוורמאה) |
לא מאמין דיכאון בתאבון
הקיבה גדולה תרצה לאכול |
יש כאלה כדורים ש"מסתובבים" לך בקיבה ונותן תחושת שובע.
אבל הכללללללל בראש גם אם תיהיה שבע והראש יגיד לך לאכול אתה תלך לאכול! |
גם אם יש זה חרטא..
ירקות ולעבוד על זה בראש ואת מסודרת |
|
ציטוט:
אם כבר מגעיל.. http://www.uberpichost.com/fail/fail15.jpg |
זה נכון אבל עד גבול מסוים. הרבה ירקות לא כ"כ משביע. בקושי אוכלת חלבון ורק חלבי. ומגיע ל5 גרם ביום שומן ממוצרי חלב, 3 אומגה3 וזהו. זה כלום. הרוב פחמימות, ופשוטות. מן הסתם רק עולה תיאבון ואין שובע..
|
את צריכה להכין לעצמך תפריט עם כמה ארוחות טובות ביום עם אוכל שמשביע ולא משמין כמו ירקות ולחם קל עם פסטרמה וכאלה ואם יש לך הרבה זמן לאכול סימן שאת הרבה ליד המקרר,תעסיקי את עצמך בדברים כדי שיהיה לך פחות זמן לחשוב על אוכל ובאותו זמן תמשיכי עם התפריט,עוד טיפ זה לא לקנות אוכל בחוץ זה אחד הדברים שהכי מתמכרים אליהם לאכול ג'אנק בחוץ.
|
תגידי לי, את אמיתית?
כל הזמן היית כותבת שקשה לך לאכול ואין תאבון ופתאום את באה עם האשכול הזה? הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שאת The-one. |
ציטוט:
|
לא מבין את כל מי שאומר ירקות ירקות, גם אם אני ילך ויאכל קילו כרוב אני ירגיש מפוצץ אבל זה יתעכל תוך 20 דקות ושוב פעם יבוא רעב.. זה לא מה שמשביע.
דווקא אני הייתי אומר שלאכול חזה עוף\פסטרמה\כתף-בקר\חזה-הודו ובקיצור בשר זה מה שישביע להרבה זמן.. |
ירקות לא משביע אותי..אבל חצי פחית טונה או 4 פרוסות פסטרמה או חצי גביע קוטג' 3% כן.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ