![]() |
[שאלה] בקשר לשינה בחופש...לבליינים שבינינו
תשמעו יש לי בעיה בחופשים שאני יוצא וחוזר מאוד מאוחר ויום למחרת אני קם בשעה 3 4 בצהריים
וז"א שהפסדתי ארוחת בוקר ארוחת 10 וארוחת צהריים... כמה שאלות יש לי - האם זה טוב לישון מעל ל12 שעות - מה אתם עושים על מנת לא להפסיד את הארוחות הללו? |
ציטוט:
- משלימים במהלך היום |
ציטוט:
|
ציטוט:
או שלא תישן כל כך הרבה. או שלא תאכל כל 3 שעות, אלא פחות. :idea: |
ציטוט:
ואם קשה לך אז תקח אבקה עם ערכים שישלימו לך תתפריט. |
אחי אני בסופ"שים יוצא לפאבים ואפילו משתכר...
ומתעורר ב 9:00 בבוקר לאכול ... מקסימום אתה חוזר לישון אחי .. וקם לאכול צהריים :) אני ככה או ככה יוצא בסביבות 22:00 בסביבות 1:00 אני כבר בבית . וישן קורה לעיתים רחוקות .. שאני חוזר ממש לפנות בוקר ואז אם אני הולך לישון ב5:00 אני אוכל המון לפני השינה ... מתעורר ב 12:00-13:00 אוכל צהריים חוזר לישון אם אני עייף או ממשיך משם ... ומה שחשוב שיהיה צ'יט באותו יום .. פיצה בורגוס בלאק משהו עתיק קלוריות . משלים ם עם המון גיינר . הקיצר אם אתה רוצה הכל אפשרי :) |
כרגע הכנתי לי שייק אם כוס שיבולת שועל חצי ליטר חלב 3 סקופים(שזה הרבה) מהגיינר שלי
2 בננות... יצא לי ליטר 1 של שייק אני כרגע מנסה לדחוף אותו |
ציטוט:
לקח לי 25 דקות ... :) וואוו זה היה כבד אבל נאלצתי להשלים 2 ארוחות ... 3 סקופים של הגיינר שזה 800 קלוריות + 30 גרם חלבון 400 גרם דנונה 2 בננות ענקיות 100 גרם של ש"ש וחצי ליטר חלב :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה בדיוק מה שאני עושה , ב 200 מ"ל האחרונים , אתה מתחיל לנהל עם עצמי דיון .. להוריד את זה , לזרוק את השלוק האחרון הרי הכנסתי כבר ליטר ... מה אני באמת צריך את זה ? רגע, אתה ויקינג תאכל את זה ! מה זה עוד שלוק! אל תחשוב על המרקם .. זה הרי טעם של קרם עוגיות ובננה זה טעים ? אוי כואבת לי הבטן! :) מואהאהאהאהאהאה hail vikings |
חחחחחחחחחחח, סטלן.
|
אני שנייה ליפני שאני יוצא אני אוכל פיתה עם טונה.. נגיד ב23:00..ממש רגע ליפני (לפעמים יורד עם הביס האחרון לאוטו)
וכשאני חוזר הביתה אני גם אוכל משהו (נגיד קוטג' ופיתה ב4 לפנות בוקר) ואז הולך לישון בכיף :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מקבלת מחזור נכנסת להריון מפילה .. חוטפת סרטן ומתה .. בואנה הנאדים שלי כל כך חריפים שחוץ מהטעם שיהיה לך בפה , הם עושים כאבי שיניים ... הכל בזכות השיבולת שועל |
ציטוט:
מזכיר לי את הלילה ההוא.. אתה יכול ללכת ישר כבר ? :wub1: |
חחחחחחח איזה שבורים..הרגתם אותי..ו 3 סקופים של גיינר זה לא 1200 קלוריות?
|
אני פשוט מתחיל את הארוחות מהשעה שאני קם. נגיד אני קם ב4, אז אני אוכל ארוחת בוקר ב4, ביניים ב7...
|
ציטוט:
מנה יומית של זה , זה 4 כפות ... וזה 1100 קלוריות . |
טונה ליפני יציאה מה הבעיהאחרי זה אתה לועס חצי חבילת מסטיר מנטה איירוויס ואתה מסודר...
במילא עם אתה מאלו ששותים אלכוהול אז תסריח מאלכוהול... ככה שהטונה קטן עלינו |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ