![]() |
פירמידה
כשאני מתאמן אני מתחיל במשקל קל ובכול סט אני מעלה את המשקל - יש בעיה עם זה? :sbb3:
|
זה תלוי בתוכנית. בעיקרון קל יותר לעבוד פירמידה מאשר אקרוס.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב, 3-4 סטים לשריר קטן בfbw זה המון. הם אמורים לקבל בין 0-2. לידיים לא למשל לא הייתי נותן יותר מסט אחד. וגם 6 לגדול זה הרבה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אתה מרגיש שאתה תקוע במשקלים ולא עולה וזה פחות משפיע עליך תשנה ! אבל תמיד טוב לגוון אחי .. תבדוק מה משפיע עליך הכי טוב |
בפירמידה תמיד עדיף להתחיל עם המשקל היותר גבוה שאתה מסוגל להרים ואז לרדת במשקל.
|
ציטוט:
למה לא עדיף להתחיל עם יותר חזרות, להוסיף משקל ולרדת בחזרות? (זאת ד"א פירמידה, מה שאתה תיארת זו פירמידה הפוכה) לדעתי פירמידה רגילה אתה יכול למצות יותר.. כי אם העלת משקל זה לא אומר בהכרח שאתה תצטרך להוריד בחזרות (יכול להיות שלמרות שעשית x ל12 חזרות ואז בסט השני x+y אתה לא חייב לרדת ל10 אם אתה מצליח 12..), בניגוד לפירמידה הפוכה שאם הורדת במשקל, יכול להיות שזה יהיה לך קל מדיי, וגם אחרי 15 חזרות לא מיצית. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בפירמידה שבה אתה יורד בחזרות ועולה במשקל אתה פשוט ללא ממצה את כל הכח של השריר. |
ציטוט:
הכי טוב זה פרמידה יורדת |
ציטוט:
|
ציטוט:
חוץ מזה, שבלי קשר, מכל הסרטים הרבים שראיתי, לא היה באדיבילדר אחד שעבד כמו שאתה מתאר, רק בדרופ סטים שזה כמובן לא אותו דבר. בניגוד לזאת, תראה שכמעט כולם עובדים בפירמידה הפוכה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שום בעיה , תמשיך לעבוד ככה .
|
ציטוט:
דבר שני, אולי במקרה הספציפי שלך זה שונה, כי אתה עובד בנפח גבוה (מידי לטעמי), אז אולי פירמידה עולה היא נכונה עבורך - כי היא בעצם יותר קלה, ואתה פחות מעמיס בה על השריר ומע' העצבים. כשחושבים על זה, יהיה קשה להסביר לאחד עם התפיסת עולם שלך למה זה טוב לעבוד אקרוס, אבל במשפט אחד אני יגיד שזה פשוט עניין של להוציא את המירב מכל סט - כי בתוכניות עם נפח קטן "אין לנו סטים לבזבז". |
ציטוט:
אני תוהה לפי מה אתה מנסח את "תפיסת העולם שלי", כשאני בעצמי לא יודע מה היא. |
ציטוט:
ובקשר לבאדיבילדרים - מבחינתי הם אף פעם לא דוגמא, אולי חלק מהדברים שהם עושים הם נכונים, אבל להסתמך עליהם ולקחת אותם בתור דוגמא - זו פשוט טעות. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ