![]() |
טיפ חדש שלי עלה לאתר
אני מניח שהותיקים זוכרים את הניק הקודם שלי("הזברה") ויודעים שאני משתמש מבין עניין.
החלטתי שלפחות בהתחלה, בשביל למשוך קוראים, אני אתמקד במיתוסים מושרשים ונושאים פחות ידועים. נושאים שיוסיפו ידע שימושי כמעט לכל מתאמן או מאמן שמתעניין בנושא של פיתוח מסת שריר. והנה הטיפ הראשון שלי על עבודת תאומים: http://www.israelbody.org/Index.asp?...CategoryID=192 אשמח אם תגיבו למאמר, דעתכם חשובה לי. |
נראה מאמר מצויין. נראה כי התמקדת יותר בסיבות לאי גדילת התאומים מאשר טיפים להגדלתם, אבל היה אפשר להבין גם את זה מקריאה של הכל.
כל הכבוד. |
יפה כל הכבוד!
איך מעלים טיפים לאתר? |
תאומים זה גנטיקה או סניטול תפסיקו לזיין במוח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כתבתי שם על העניין של הקולטנים של הטסטוסטרון, לדעתי, סביר שזאת הסיבה שזה באמת שריר גנטי מאוד. בכל זאת, זאת בדיוק הסיבה לכך שחשוב יותר לעבוד עליו נכון. אם הוא ממילא גדל לאט, אז לא צריך להאט את הקצב עוד יותר עם עבודה פחות יעילה. |
לגבי 1.. זה קצת סותר את העניין שכמה סנטימטרים מעליו יש שריר ענק, לא?
|
לא, ה4 ראשי הוא מקרה מיוחד כי הוא גדול מאוד ולכן עדיין יש בו הרבה קולטנים . יש כמה חוקרים שהראו ששריר גדל באחוזים שפרופורציונים לגודל ההתחלתי שלו כך שגם אם הוא גדל ב0.1% מגודלו ליום לעומת ה0.17% של הבייספס אתה עדיין תרגיש את זה יותר כי הוא גדול יותר.(ורבום הוא הכי בולט בשנים האחרונות)
ליתר בטחון אני אבדוק שוב הערב את המחקרים על הנושא של הקולטנים האנדרוגנים. |
תודב רבה אחי ..
|
לא מסכים עם זה שעבודה איטית יותר טובה.
|
כל הכבוד! מאמר מצוין יישר כוח!
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל גם אם אין לך תאומים גדולים אתה תמיד יכול לשפר אותם |
כל הכבוד על ההחלטיות ג.ג.ג
|
משתמש מבין עניין וצנוע.
|
ציטוט:
|
סחטיין ותודה.
|
ג"ג?..
|
אחלה מאמר ,אחלה טיפים :)
יש לו חותם אישור מבית צפרירי חחח |
ציטוט:
קורן בחייך, למה לשפוך רעל? זו קצת כפיות טובה, בסך הכל עזרתי לכם הרבה עד עכשיו ועכשיו אני רוצה להתקדם הלאה. |
ציטוט:
אל תיקח ללב,יש אנשים שצריכים קצת להתבגר. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ