![]() |
תכנית ab אחרי כל הfailים
A חזה כתפיים יד אחורית בטן
לחיצה בשכיבה מוט 4x6 לחיצה בשיפוע חיובי בודדות 3x10 מילטרי 4x6 לחיצה באחיזה צרה 3x8 כפיפות בטן במכונה 3x15 אלכסונים 3x15 b רגליים גב יד קדמית סקווט/דדליפט (אימון ככה אימון ככה) 4x6 מכרעים 3x10 תאומים במכונה 3x15 בנט אובר 4x6 מתח אחיזה רחבה/פולי עליון רחב לעורף (אימון ככה אימון ככה) 3x7-8 כפיפה עם סיבוב 3x8 |
|
רק תוריד תאלכסונים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואחלה תוכנית :) |
סוף סוף !!!!! חחחחח
|
התוכנית לא רעה, אבל יש מקומות לשיפור.
תחליף את 'הכפיפה עם סיבוב' לכפיפות בסופינציה - הסיבוב הזה סתם מיותר. כמו כן רצוי להחליף את הלחיצה הצרה לתרגיל מבודד לטרייספס (סקול קראשר זאת אופציה טובה) האלכסונים גם מיותרים.. |
ציטוט:
ומה זה סקול קראשר ? :d |
ציטוט:
Skull Crusher. תחפש ביוטיוב. |
ציטוט:
ויכולת להגיד לחיצה צרפתית חחח :p אני יכול בכל זאת להשאיר את הלחיצה באחיזה צרה אני לא אוהב לחיצה צרפתית .. |
ציטוט:
למה הסיבוב מיותר?!?!?!?!? תעשה את הסיבוב אם אתה רוצה להתרכז בבי מכוון שסופונישן זה התפקיד שהראשי של הבי |
תחליף את הלחיצה צרה בתרגיל מבודד ליד אחורית, לחיצה צרפתית או משהו כזה...
אתה יכול להעיף את הלחיצה בשיפוע, או לפחות לקצץ בסטים של זה והמיליטרי. מיליטרי נותן מספיק גירוי לחזה עליון... |
ציטוט:
סופינציה = בייספס. [מוזר לראות אותך כותב בעברית :whistle:] |
אז לעשות כאילו מאותו מצב בעצם רק בלי הסיבוב ? כאילו שהיד למטה שהיא תהיה במצב שאחרי הסיבוב?
|
ציטוט:
got two computers any way the reason for the twist is to work more on biceps not the forearm |
ציטוט:
no, do the twist |
ציטוט:
תנסה להוכיח לי בצורה הגיונית למה הבייספס יעבוד חזק יותר בסיבוב. |
אני רואה כאן 14 סטים של לחיצה, איך כולם אומרים שהתוכנית טובה?
|
the one thing i can say is that the biceps main activity is not in supination but to supinate, so that is to go from pronation to supination. it assists in flexion but the main flexor is the brachialis.
its all very simple anatomy |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ