ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פציעות ספורט (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   כאבים חזקים בכתף (https://israelbody.com/showthread.php?t=51227)

shalala 23-03-09 22:05

כאבים חזקים בכתף

ישנתי על הכתף, הרגשתי את המפרק ממש זז לי וזה היה ממש כואב ..כבר יומיים שכואב לי בכתפיים

הלכתי לרופא משפחה שייבדוק אותי ,למרות שהוא לא אורטופד עדיין הוא רופא כללי בעל ניסיון אז אמרתי ננסה..
ממנו הבנתי שזה שום דבר רציני.אבל אני עדיין לא סומך על ההבחנה הזו
יש לי כאבים המומים כאלו ובעיקר שאני מזיז את היד לאחור זה ממש כואב , מה דעתכם האם יש פגיעה ברצועות בכתף
?
המקרה קרה ביום שישי .בשבת הייתי במכון לאימון חזה וממש לא יכולתי להתאמן ,בבנץ' פרס הרגשתי כמו דקירות חזקות מאוד אז הפסקתי מיד
הרופא אמר שזו פגיעה שהיא יותר באשמת המכון ולא בגלל שישנתי על הכתף .
מבקש את תגובתכם , תודה

Pizza 23-03-09 23:47

Be carfull

avishav1 24-03-09 08:32

שמע,גם לי קרה משהו לפני חודש, משכתי פולי עם משקל שלא הייתי מותאם לו והוא העיף לי את היד למעלה.
יכלתי להוזיז את היד חופשי,בדקתי אצל רופא הוא אומר "שהבולם זעזועים" נפגע בין היד לכתף.
הוא הוסיף שזה עובר תוך חודש עד חודשיים. עכשיו עבר חודש וקצת וזה כבר מתחיל להחלים.
בכל מקרה,אם אתה מוזיז את היד חופשי (אפילו אם כואב) זה לא רציני וזה עובר אם אתה לא יכול להווזיז לכל מקום,לך תראה לרופא.
בכל מקרה,הייתי ממליץ לנסות למרוח וולטרן על המקום.
החלמה מהירה.

shalala 27-03-09 17:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי avishav1 (הודעה 792110)
שמע,גם לי קרה משהו לפני חודש, משכתי פולי עם משקל שלא הייתי מותאם לו והוא העיף לי את היד למעלה.
יכלתי להוזיז את היד חופשי,בדקתי אצל רופא הוא אומר "שהבולם זעזועים" נפגע בין היד לכתף.
הוא הוסיף שזה עובר תוך חודש עד חודשיים. עכשיו עבר חודש וקצת וזה כבר מתחיל להחלים.
בכל מקרה,אם אתה מוזיז את היד חופשי (אפילו אם כואב) זה לא רציני וזה עובר אם אתה לא יכול להווזיז לכל מקום,לך תראה לרופא.
בכל מקרה,הייתי ממליץ לנסות למרוח וולטרן על המקום.
החלמה מהירה.

עשיתי אתמול אימון גב ויד קדמית
היה בסדר גמור כמעט ולא הרגשתי את הכתף ,גם מתח עליתי כמעט בלי שום כאב בכתף
חשבתי שיש מעורבות יפה של הכתף בתרגילי גב , ואם לא כואב לי אז כנראה שהיא מחלימה
לעומת זאת ,עשיתי היום אימון חזה ויד אחורית . הכתף כאבה לי מאוד ..שום תרגיל לחיצה לחזה לא יכולתי לעשות. הרגשה של כאבים חדים ובלתי נסבלים . רק פרפר במכונה ועוד תרגיל של חזה במכונה יכולתי לעשות במאמץ בינוני
מאוד מתסכל

aviran_p 27-03-09 22:58

יש לי בעיה דומה, בלחיצת חזה עם מוט הרגשתי בכתף אחת סוג של מתיחה ממש חזקה.. בכל מקרה בעיקר בתרגילים של החזה אני מרגיש את הכאב (מוזר שאפילו בלחיצת כתפיים לא מרגיש שום דבר כמעט), אבל תרגיל אחד שלמרבה ההפתעה ראיתי שאני מסוגל לעשות זה לחיצת חזה בדאמבלים.
בגלל ה"מוגבלות" הזאת מבחינת התרגילים אני עושה fbw שכרגע הולך לא רע.

dethMAN 29-03-09 19:14

שמע תלך לאורטופד, תעשה צילום אולטראסאונד ותהיה יותר חכם... אני מקווה בשבילך שזה לא דלקת או משו בסגנון הזה...

ד"ר עופר בר 31-03-09 09:44

כאב בכתף

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shalala (הודעה 791960)
ישנתי על הכתף, הרגשתי את המפרק ממש זז לי וזה היה ממש כואב ..כבר יומיים שכואב לי בכתפיים

הלכתי לרופא משפחה שייבדוק אותי ,למרות שהוא לא אורטופד עדיין הוא רופא כללי בעל ניסיון אז אמרתי ננסה..
ממנו הבנתי שזה שום דבר רציני.אבל אני עדיין לא סומך על ההבחנה הזו
יש לי כאבים המומים כאלו ובעיקר שאני מזיז את היד לאחור זה ממש כואב , מה דעתכם האם יש פגיעה ברצועות בכתף
?
המקרה קרה ביום שישי .בשבת הייתי במכון לאימון חזה וממש לא יכולתי להתאמן ,בבנץ' פרס הרגשתי כמו דקירות חזקות מאוד אז הפסקתי מיד
הרופא אמר שזו פגיעה שהיא יותר באשמת המכון ולא בגלל שישנתי על הכתף .
מבקש את תגובתכם , תודה

רופא המשפחה בדק אותך ונתן חוו"ד.
הוא בוודאי המליץ גם על טיפול תומך-
ע"ע מאמר שכתבתי ועל מנוחה.
אם הכאבים מתמשכים ניתן לבקש הפנייה לאורטופד.

רפואה שלמה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:50.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ