![]() |
אשכול סגידה למפתח גוף ישראלי
אהלן חברים הרבה זמן לא כתבתי כאן עקב נסיעתי לחו"ל...
החמצתי את מר הצפון שבשמחה הייתי נוסע מהדרום כדי להיתרשם מהאיכיות שהיו שם..( של חלק מהמיתחרים)..רציתי להגיד שראיתי את הסיכום של התחרות פה באתר אך המחשב שלי נהרס ואני לא יכול ליראות תמונות אלא רק ציורים,אני מקווה שמישהו יעלה לפה בהיזדמנות..עכשיו גלשתי לי בפורומים זרים וראיתי הרבה דיונים חיוביים על מפתחי הגוף בארץ והיה שם מפתח גוף ישראלי בשם גרישא או משהו כזה חח כנירא כינוי כי לא היה רשום שם משפחה,שבלט יותר מכולם,אז חברים בקשה מכולכם לצייר לי ציור שלו או איזה סירטון שאני יראה במה מדובר תודה מראש........ אגב אני מיצטער אם לא פתחתי את זה בפורום הנכון (פיתוח גוף תחרותי) אז אפשר להעביר לגלריות גולשים או פורום פח הזבל תודה..... |
חחחחחחחחחחחח
|
לא.. פשוט לא...:no:
|
ברוך שובך אח שלי!
וואלה הייתה חסר פה:) ובקשר לגרישה?אני יגיד את זה בשיא העצבים שאכלתי על היום חרא שעבר עלי...שימות כוס רבאק על הזין שלי. |
פשוט תקרא את שתי ההודעות האלה :
http://www.israelbody.com/showpost.p...&postcount=140 http://www.israelbody.com/showpost.p...&postcount=120 |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!! |
ציטוט:
עלי אורי אין עליכם תותחים מת עליכם :sbb2::sbb2::CARRY86W: |
ציטוט:
בחיים לא חשבתי שאפשר להגיד על בן אדם כל כך הרבה דברים רעים. אבל זה הצחיק אותי.... |
חחח שמח שאהבתם :) :d
|
אם כבר אנחנו שוב בעניין רק רציתי לפנות לידידי הניגרי הענק, מכיון שהפוסט הקודם ננעל ולא רציתי להקפיץ אותו:
כמו שכבר ראית אני זה שכתבתי לאדון גרשגורן את ההודעה בפייסבוק, כי פשוט עיצבן אותי מה שהוא עשה. אני גם מאוד מעריך אותך אבל אתה תצטרך להבין, שהבנאדם הזה צריך להתבייש בעצמו. ואני לא מתחרט על שום מילה שכתבתי. |
ציטוט:
http://i204.photobucket.com/albums/b...big/gresha.jpg אגב, הוא טבעי ! כן כן, תאמין או לא.. |
תודה ביג באג אכן הבחור מוכשר,אגב שמעתי שהאחוז שומן שהוא הגיע איתו לתחרות שבר שיאים ויש האומרים שהוא הגיע טיפה יותר חטוב מרוני קולמן באוף סיזן,מצפה מימנו לניפלאות במר ישראל
|
חחחחחח במר ישראל הוא צריך לעלות לבמה עם כובע לייצן וועם הצבע גוף הוא צריך לצייר לעצמו מטרה על החזה
|
באתי ללבות קצת את האש על שגיא אם הודעה מיוחדת!!!
שגיא הוא גם שקרן!הוא עובד בתור חשפן באיזה מועדון חשפנות בחיפה ואני רציני...לא מאמן כושר ולא זובי חחחחחחחחחחחחחחחח אני רוצה לראות ת'דובה בערב נשים במועדון חשפנות או את הניטחן בערב GAYS שישלם עליו סיבוב חחחחחחחחחחחחחחח:XDemoticon: |
גלעד את זוכר ת'תמונה שלו בחוטיני הורוד שאלון ערך אותה ועשה אותו ערום :clap:?!
|
ציטוט:
|
|
ציטוט:
עלוש הבדרן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!:5::4: |
ציטוט:
חיחחחחחחחחחחחחחחוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! התמונה הזאת מוכרת!!חחחחחחחחחחחחחחח ,הוא ניראה שם כמו איזה סוטה מין שמחכה לאיזה טוטה :D :sbb4::clap:מיסכן כול הפורום שונא אותו |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ,מיזה עשה אותו ככה בלי תחתונים ?:):):):) הוא ניראה כמו סוטה מין+חשפן הקריות,בואו למסיבה שגיא עושה הופעה,(אני בטוח שהוא קורא פה ואוכל תלב ,חחחחח)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ